Uncategorizedکیک و شیرینی

شیرینی ساده و خوشمزه خانگی بدون نیاز به فر

دستور پخت چند نوع شیرینی خانگی مناسب ایام عید

باقلوای عربی

مواد لازم:

رشته عربی: یک بسته
کره: ۵۰ گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم


طرز تهیه:

برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید.

حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

نکته

رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود می‌سوزد.


باسلوق

مواد لازم:

نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
آب: دوونیم پیمانه
جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
مغر پسته: به مقدار لازم


طرز تهیه:

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

نکته

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.


کاپ کیک قابلمه‌ای

مواد لازم:

آرد: چهار قاشق غذاخوری

شیر: سه قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ: یک عدد


طرز تهیه:

شکر و تخم‌مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به نقطه جوش برسد.

فنجان‌ها را با روغن چرب می‌کنیم و یک‌سوم آن را با مواد کیک پر می‌کنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

. یک ربع بعد وقتی کیک‌ها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم و در قابلمه را با یک دمکنی می‌بندیم و اجازه می‌دهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج می‌شود. می‌توانید روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید.

نکته

برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد.


شیرینی شکلاتی آلمانی

مواد لازم:

بیسکویت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه
شکر: یک‌دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.

حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.

نکته

بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید