۱- سیب زمینی سرخ کرده را ترد کنید
اگر ابتدا سیب زمینیها را در یک دستمال کاغذی قرار دهید و یا آنها را مدتی در مایکروویو بگذارید و سپس آن را سرخ کنید، سیب زمینیهای سرخ شده خوشمزه و ترد خواهد بود.
۲- کاهش تندی فلفل چیلی
فلفل چیلی را دوست دارید، اما می خواهید تندی آن کمتر باشد؟ برای اینکه تندی آن کمتر باشد تنها دانه ها و رگه های داخل فلفل را جدا کنید و آن را در آب سرد شستشو دهید. تندی آن از بین خواهد رفت، اما طعم آن همیشگی خواهد بود.
۳- روش تازه نگه داشتن نان
اگر یک عدد سیب را در جعبه نان بگذارید، نان مدت طولانیتری تازه میماند.
۴- چگونه استیک گوشت گاو خوشمزه درست کنیم؟
اگر هدف شما این است که یک استیک گوشت ترد و لطیف و غیرمتعارف تهیه کنید، گوشت گاو را قبل از پخت در سس مایونز قرار دهید تا آن را نرم تر کنید.
۵- چگونه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ است؟
برای بررسی اینکه آیا روغن سرخ کردنی به اندازه کافی گرم شده است یا نه میتوانید از یک قاشق چوبی استفاده کنید. اگر را در اطراف قاشق چوبی حباب مشاهده کنید، بدان معنی است که زمان شروع آشپزی است.
۶- آماده کردن خمیر شیرینی پزی
راز اینکه خمیر مناسب و کامل برای شیرینی پزی آماده کنید این است که وزن آرد باید با وزن شکر برابر باشد و وزن تخم مرغ باید با وزن کره برابر باشد.
۷- یک جایگزین مناسب برای مایونز
اگر متوجه شدید که سس مایونز ندارید نگران نشوید، اگر خامه ترش در یخچال وجود دارد، میتوانید سس مایونز را این گونه درست کنید: فقط کافی است خامه ترش را با زرده تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری خردل مخلوط کنید.
۸- روش نگهداری از سبزیجات
کلم بروکلی
برای نگهداری طولانی مدت از سبزیجات مثل کرفس و کلم بروکلی باید آنها را در فویل قرار دهید.
۹- چگونه استیک عالی درست کنیم؟
هر آشپز روش خاص خود را برای آماده سازی استیک دارد. اما همه آنها با یک نکته موافق هستند: ماهی تابه باید بسیار گرم شده باشد طوری که انگار درحال سیگار کشیدن است.
۱۰- چگونه چاقو مناسب برای برش آماده کنیم؟
برای اطمینان از اینکه دسته ی چاقو هنگام برش در دستتان لیز نمیخورد، میتوانید به سادگی چندین نوار لاستیکی روی دسته چاقو ببندید.