۱.فیله مرغ پفکی
مواد لازم
فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
تخم مرغ ۶ عدد
آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
ماءالشعیر یک پیمانه
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش، خیارشور، جعفری، گوجه فرنگی به مقدار لازم برای تزئین –
نمک ۱ قاشق سوپخوری –
روغن مایع ۴۰۰ گرم –
طرز تهیه
ابتدا سفیده تخم مرغها را جدا کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا پف کنند.
ادویه، زعفران و نمک را به مخلوط اضافه کنید.
آرد را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و بعد ماءالشعیر را اضافه کنید و آرام مواد را هم بزنید تا یک مواد به سفتی ماست درست شود.
فیلههای مرغ را به اندازههای دلخواه برش بزنید.
یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن در آن بریزید تا داغ شود.
هر تکه را ابتدا در مواد درست شده بزنید سپس در تابه بگذارید تا سرخ شود. هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
پس از سرخ شدن آن را در صافی بگذارید تا روغنهای اضافی آن گرفته شود.
فیلههای پفکی آماده شدند … آنها را درون دیس بگذارید و دور ظرف را با گوجه، لیموترش، خیارشور و جعفری تزئین کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.
۲. طرز تهیه فیله مرغ نودلی
مواد لازم
نودل یک بسته
سیخ چوبی به تعداد لازم
فیله مرغ یا سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و پیاز و لیمو ترش به مقدار لازم برای مزه دار کردن
زعفران برای مزه دار کردن به مقدار لازم برای مزه دار کردن
طرز تهیه
فیله مرغ را برش داده و در یک ظرف بگذارید.
نمک، فلفل، لیموترش و زعفران دم کرده به آن بزنید و در ظرف را بگذارید تا فیلهها مزه دار شوند.
نودلها را مثل ماکارونی در آب میجوشانیم با این تفاوت که آب نودلها باید کمتر باشد و باید بیشتر بجوشد تا لعاب اندازد. سپس نودلها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید تا به یکدیگر نچسبد.
فیلههای مرغ را از مواد خارج کنید و آنها را به سیخ چوبی بزنید.
سپس نودلها را دور فیلههای مرغ بپیچید.
یک تابه بردارید و روغن در آن بریزید تا کمی داغ شود.
یکی یکی سیخهای نودل پیچ شده را در روغن سرخ کنید تا حدی که نودلها طلایی رنگ شوند.
. میتوانید با سس دلخواه نوش جان کنید …
۳. خوراک فیله مرغ با قارچ
مواد لازم
فیله مرغ دو عدد بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر ۷ حبه
پودر کاری یک قاشق مرباخوری
آب لیمو چهار قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرزتهیه
پیاز را در تابه خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
سیر را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
فیلههای مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط پیاز و سیر در تابه اضافه کنید و تفت دهید. به حدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود.
پودر کاری و آب لیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب پخته شود.
وقتی فیلهها پخت و نرم شد در دقایق پایانی قارچها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا چند قل بخورد.
خوراک فیله مرغ و قارچ آماده شد
۴.فیله مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ ۱ -۲ عدد
ماست ۶ قاشق غذا خوری
ادویه به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز و آرد سوخاری به مقدار لازم
زعفران، نمک و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر درشت ۲ حبه
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا باید فیله مرغ را مزه دار کنید برای این کار فیلهها را به هر اندازهای که دوست دارید برش دهید و در یک ظرف قرار دهید.
پیاز و سیر را خرد کنید و به فیلهها اضافه کنید.
ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه، زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و به فیلهها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد فیلهها برود.
پس از ۴ ساعت تخم مرغها را در کاسهای جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید.
در یک تابه روغن بریزید تا داغ شود.
فیلهها را از مواد جدا کنید ابتدا در آرد سوخاری بزنید و بعد درون تخم مرغها بیندازید و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن بگذارید تا سرخ شوند.
فیلههای سوخاری شما آماده شدند ….