آشپزی مللدسر

طرز تهیه حلوای سوجی نذری

دسری خوشمزه ترکی نذری مناسب ایام محرم

حلوای سوجی، جزو دسر‌های ترکیه‌ای است که در روز‌های عاشورا یا اربعین به عنوان نذری بین مسلمان‌های این کشور پخش می‌شود. این حلوا که به نرمی حلوای ایرانی نیست و کمی حالت نبات کوبیده و نرم شده دارد، به رنگ عسل و بسیار شیرین است. ترک‌ها برای تهیه آن از آب، شکر، زعفران، کره، آرد سمولینا، بادام و هل کمک می‌گیرند. این حلوا با چای اولانگ، سیاه، شیر یا قهوه سرو می‌شود.

مواد لازم

کره ۱/۲ فنجان
سوجی ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
آب یا شیر ۲ و ۱/۲ فنجان
بادام، بادام زمینی و کشمش ۱/۲ فنجان
عصاره زعفران الیت و گلاب در صورت تمایل


طرز تهیه

کره را در تابه ریخته و با حرارت کم مغزیجات را تفت دهید. سپس سوجی را افزوده و هم زده تا به رنگ طلایی در آید.
شکر را در این مرحله به سوجی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
آب یا شیر و در صورت دلخواه عصاره زعفران الیت و گلاب را به مواد اضافه کنید و حرارت را مقداری بیشتر کرده، هم زدن را ادامه داده تا آب جذب مواد شود.
سپس درب ظرف را گذاشته و ۱ الی ۲ دقیقه صبر کرده، بعد حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمايید.

نکته

در صورت تمایل می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
حلوا را می‌توانید برش داده، در پودر نارگیل غلطانده و سپس سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید