مواد لازم
آرد سفید ۱۲۵ گرم
آرد نخود چی ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکلات برای تزیین
ترافل رنگی و پودر آجیل برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف مناسب زرده تخم مرغ را به همراه حل با همزن هم بزنید.
روغن جامد را نیز به مواد بالا اضافه کنید.
پودر قند را الک کنید و به موادتان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا یک مایع کرم رنگ و سبک به شما بدهد.
آرد نخودچی و آرد سفید را ترکیب کنید و دوبار الک کنید.
آرد الک شده را کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند سپس با دست آن را ورز دهید تا خمیر مانند شود.
خمیر را سه مرتبه از چرخ گوشت رد کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا در دمای محیط استراحت کند.
از خمیر برداشته و در دست گرد کنید تا مانند گلوله شود اصلا نباید خمیر ترک داشته باشید و صاف و یکدست باشد سپس با فاصله از هم داخل سینی بچینید.
سینی را در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزد. پس از پخت بگذارید ۱ ساعت استراحت کند.
شکلات را به صورت بن ماری آب کنید و در ظرف های جدا خر چیز که برای تزیین میخواهید استفاده کنید بریزید مانند پودر پسته٬پودر نارگیل ترافل های رنگی و غیره.
ابتدا سر شیرینی ها را در شکلات بزنید سپس در هر کدم از مواد تزیینی که می خواهید . شیرینی های شما حاضر است.