مرباجات

طرز تهیه مربای گل محمدی خشک تبریزی

مربای گل محمدی خشک که با طعم و عطر بسیار عالی مثل گلبرگ های تازه گل محمدی

مواد لازم 

گلبرگ خشک ۲۵۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲۵۰ گرم

رنگ آلبالویی نوک قاشق چای خوری

گلاب ۱ استکان


طرز تهیه 

گلبرگ های گل محمدی خشک تمیز پاک کرده و چوب ها و کاسبرگ های سبز رنگ و جدا کرده و تو آب ریختم که از خشکی دربیاد و آبکش کنید و بگذارید آبش کامل بره.

تو این مرحله مزش کنین اگه گلبرگاتون تلخ بود باید یک قابلمه آب روی حرارت بذارین وقتی بجوش اومد گلبرگ هارو داخلش بریزین بذارین دوسه دقیقه ایی بجوشه.

بعد با سبد درشون بیارین و گلبرگ هارو بریزین تو آب خنک وقتی خنک شدن بریزین تو سبد و آب خنک با فشار بریزین روشون تا تلخیش رو ببره (حتما مزشون کنین اگ بازم تلخ بودن یبار دیگ اینکارو انجام بدین.)

برای آماده کردن شربت، شکر و آب و جوهر لیمو رو داخل قابلمه بریزین و کمی همش بزنین تا شکر حل بشه. سپس روی حرارت کم بذارین تا با  شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه.

حتما در تمام مراحل دور قابلمتون رو با فرچه آغشته به آبلیمو تمیز کنین که مرباتون شکرک نزنه.

سپس گلبرگ ها که کاملا آبشون رفته رو به شربت اضافه و روی حرارت کم اجازه میدیم مربامون جوش بزنه و گلبرگ ها در این فاصله پخته بشن.

برای اینکه رنگ پریدگی گلبرگ ها جبران بشه کمی رنگ آلبالویی بهش اضافه کنید تا خوشرنگ بشن.

وقتی شربت به قوام رسید و شهدش بین دو تا انگشتتون حالت چسبیدگی داشت مربامون حاضره.

از روی حرارت برش میداریم و برای اینکه عطر بیشتری داشته باشه بهش گلاب اضافه میکنیم و بعد از خنک شدن داخل شیشه ریخته و دریخچال نگهداری میکنیم.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید