مواد لازم
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۹۰ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل (از لوبیای وانیل استفاده که خب اگر در دسترس ندارید از وانیل معمول خودتون استفاده کنید.)
طرز تهیه
برای شروع کره، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا روشن و پوک شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید ها یک ترکیب کرم مانند داشته باشید.
همزن را کنار گذاشته و آرد را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید در آخر هم با دست جمع کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
دقت کنید دقیقا مثل بقیه کوکی ها نباید این خمیر را ورز داد در حدی که یکدست شد کافیست.
خمیر را تقریبا به ابعاد ۲۰ در ۲۰ روی دو لایه سلفون پهن کرده و کاملا پوشش داده و به مدت یک ساعت و نیم درون یخچال قرار دهید.
سپس خمیر رو حتما بین دو لایه کاغذ روغنی به ضخامت ۳-۴ میلی متر پهن کنید. لایه رویی کاغذ روغنی را برداشته و خمیر را کاتر بزنید.
به شکل سنتی این کوکی با کاتر ۵ سانت برش داده میشود.
برش های خمیر را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار داده و رومال بزنید. (از دو زرده تخم مرغ که با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط شده و قلمو استفاده کنید.)
حالا سینی حاوی کوکی ها رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار داده سپس مجددا رومال بزنید.
به شکل سنتی روی کوکی ها چنگال دو نوار به شکل متقاطع کشیده میشود و دقیقا دلیل اینکه دوبار رومال میشود این هست که این طرح زیباتر روی کوکی بیفتد.
سینی فر را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
دمای فر و مدت زمان پخت را متناسب با فر منزل خودتون تنظیم کنید و خیلی بهتر هست که برای کوکی ها همیشه یکی دو عدد را به عنوان تست داخل فر قرار بدید در صورتی که همه چیز کاملا مورد پسند بود مابقی را بپزید.
این کوکی ها پس از سرد شدن ترد خواهند بود.