مواد لازم برای نان مدیترانه ای
نان مدیترانه ای
آرد گندم :۴۵۰ گرم
پودر خمیر مایه :۷ گرم
پودر کاکوتی :۲ قاشق مرباخوری
نمک :یک قاشق مرباخوری
شکر :½ قاشق مرباخوری
روغن زیتون :یک قاشق مرباخوری
در دستور اصلی این غذا از زعتر استفاده شده که نوعی سبزی با عطر ملایم تر از اویشن است. شما می توانید از کاکوتی یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید برای تهیه این نان استفاده کنید.
طرز تهیه نان مدیترانه ای
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کمی با روغن چرب می کنیم.
آرد را داخل کاسه الک کرده و خمیر مایه، روغن، پودر کاکوتی، نمک و ۱ پیمانه آب گرم (۲۵۰ میلی لیتر) را با آرد مخلوط می کنیم.
با دست مخلوط درون کاسه را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم تا کشدار و نرم شود
سپس خمیر را به ۴ بخش تقسیم کرده و از هر کدام یک توپ خمیری درست می کنیم. توپ ها را بر روی صفحه ای صاف آغشته به آرد پهن کرده و هر کدام را به صورت یک بیضی با طول ۳۶ سانتی متر شکل می دهیم.
خمیرها را روی سینی فر گذاشته و سطح آنها با چنگال سوراخ می کنیم. روی خمیر را به مدت ۵ دقیقه پخته و طرف دیگر آن را ۵ دقیقه دیگر حرارت می دهیم تا طلایی رنگ شده و کاملا بپزد.
جهت سرو، نان گرم را با روغن چرب کرده و کمی از پودر کاکوتی را بر روی آن می پاشیم.
نکات تکمیلی در مورد نان مدیترانه ای
نان مدیترانه ای جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
نان مدیترانه ای را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .