مواد لازم :
ماهی شیر تکه شده : به تعداد لازم
زعفران آب کرده
آبلیمو
پیاز خرده شده : سه چهار تا
طرز تهیه :
حدود سه چهار ساعت قبل از سرخ کردن ماهی، در یک کاسه پیازها را درشت خرد می کنیم و لابلای ماهی ها می ریزیم. بهتر است پوست سیاه دور ماهی را بگیریم. آبلیمو را با زعفران آب کرده مخلوط می کنیم و روی اینها می ریزیم. می گذاریم در یخچال تا مزه آبلیمو و زعفران به خورد ماهی برود و پیاز، بوی ماهی را بگیرد :
بعد از این زمان، ماهی ها را بیرون آورده و در سبدی قرار می دهیم تا آبش گرفته شود. سپس سرخ می کنیم و به همراه سبزی پلو نوش جان می نماییم