مواد لازم
۳/۴ لیوان نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز *اختیاری
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۸۰ گرم برگ سیر تازه
۱/۴ پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری آب
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه:
پیاز و برگ سیر را به تکه های ۵ سانتی خرد کنید.
در ظرفی نشاسته ذرت را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس ۱ لیوان آب سرد را به همراه ۱ قاشق غذاخوری سویا سس به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت مایع یکدستی درآید.
پیازچه و سیر را در مایع نشاسته ذرت ریخته و خوب مخلوطشان کنید.
در ماهیتابه نچسبی ۱ قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس مواد را داخل ماهیتابه ریخته و در کف آن پخش کنید.
هر سمت پنکیک را در حدود ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره درآید.
۱ قاشق غذاخوری سویا سس را به همراه سرکه، شکر، آب و اندکی فلفل سیاه مخلوط کرده تا بصورت سسی در آید.
پنکیک سیر و پیاز را به همراه این سس سرو نمایید.