کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی فانتزی بدون فر

شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی
زنجبیل ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱/۴ پیمانه
روغن جامد ۱/۴ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
پودر قند ۲/۳ پیمانه


دستور تهیه:

روغن، زنجبیل و پودر قند را در ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید.
آرد را الک کرده و در ماهیتابه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نکند.
آرد را از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن به مخلوط حاصل شده از روغن، زنجبیل و پودر قند اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
کره را به تدریج به مایه فوق اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند.
برای تهیه شیرینی دورنگ می توانید مقداری از مواد را با پودر کاکائو یا پودر رنگ‌های خوراکی مخلوط کنید.
خمیر حاصل را با وردنه باز کرده و به شکل‌های دلخواه قالب بزنید.
شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر پسته، خلال بادام، شکلات و … تزیین کنید.


شیرینی فانتزی جدید

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی
پودر شکر ۱.۵ پیمانه
گلاب کمتر از ۱/۲ پیمانه
پودر بادام ۲ پیمانه
خلال پسته و بادام به میزان لازم


دستور تهیه:

پودر بادام را در ظرفی ریخته و با ۲/۳ از پودر شکر مخلوط کنید.
گلاب را به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید، به گونه‌ای که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید که بتوان با دست به آن فرم داد.
خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.
کمی از خمیر برداشته و با دست به شکل دلخواه درآورید.
پودر شکر باقیمانده را با پودر رنگ‌های خوراکی یا رنگ‌های طبیعی مانند: زعفران، لبو، گلرنگ و … مخلوط کنید و شیرینی‌ها را در آن بغلطانید تا به رنگ دلخواه درآیند.
شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خلال پسته یا بادام تزیین کنید.
این شیرینی را می‌توانید در ظرف دربسته و در جای خنک تا مدت‌ها نگهداری کنید.


شیرینی فانتزی خانگی

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی
کره بادام زمینی ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
پودر بیسکویت ۱.۵ پیمانه
کره یا مارگارین نرم ۵۰ گرم
پرک بادام یا ترافل رنگی به مقدار لازم


دستور تهیه:

کره را در ظرفی ریخته، پودر قند را به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا به شکل کرم درآید.
بیسکویت‌ها را پودر کرده و به تدیج به مخلوط فوق اضافه کنید.
خمیر حاصل را ورز دهید تا یکدست شود و به دست نچسبد.
سپس خمیر را با وردنه پهن کرده و قالب بزنید یا با دست به شکل گلوله‌های کوچک درآورده و در پرک بادام یا ترافل رنگی بغلطانید.
شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید