مواد لازم:
جعفری ۵۰ گرم
ترخون ۵۰ گرم
شوید ۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
آب یک و نیم فنجان
آرد به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-سبزی ها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود.
۲-خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.
۳-خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.اگر دوست دارید روی نان مفداری تخمه افتابگردان یا کنجد بزنید