طرز تهیه برای دو نفر:
فیله مرغ ۱۰ عدد ( یا سینه ی مرغ یک عدد کامل )
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون آب گرفته به مقدار لازم
گوجه، قارچ، فلفل در صورت تمایل
سیخ چوبی
طرز تهیه:
اگه از سینه ی مرغ استفاده میکنید، از استخوان جداش کنید و برشهای باریک و بلند بزنید.
من از فیله ی آماده استفاده کردم که البته خوب برش نزده بودند و خیلی گوشت پاره پوره بود. اگه خودتون سینه رو برش بزنید برشهای تمیزتر میتونید تهیه کنید.
فیله های آماده رو دو یا سه برش طولی بزنید تا چند تا نوار باریک گوشت داشته باشیم.
برش زدن
اگه ضخامت برشها زیاده میتونید با بیفتک کوب نوارها رو بکوبید تا باریکتر بشن. اینجوری راحت تر رول میشن و رولها در نهایت زیباترند. البته مراقب باشید زیاد نکوبید که پاره نشن.
کوبیدن فیله ها
فیله های برش زده رو با نمک و فلفل و آب لیمو ترش و روغن و زعفرون و پیاز خرد شده مخلوط کنید و بذارید حداقل دو الی سه ساعت مزه دار بشن.
مزه دار کردن
سیخهای چوبی رو نیم ساعت قبل از سرخ کردن مواد در آب قرار بدید. این کار باعث میشه سیخها حین سرخ شدن مرغها نسوزند.
بعد از اینکه از مدت استراحت مرغها گذشت، فیله ها رو یکی یکی در بیارید و رول کنید.
رول کردن
رول ها رو به سیخ بزنید. توی هر سیخ حداکثر سه تا رول بزنید. سعی کنید جوری به سیخ بزنید که بخش انتهایی فیله رو بتونید تو سیخ محکم کنید که حین سرخ شدن باز نشه.
به سیخ زدن
یه مقدار کم روغن توی تابه بریزید و بذارید گرم شه.
بعد سیخهای آماده شده رو در تابه بگذارید و اجازه بدید مرغها سرخ بشن.
سرخ کردن
یه طرفشون که سرخ و طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. البته تو عکس زیر من زود برگردوندم و باز گذاشتم سرخ شه هر دو طرفش.
چون برشها نازکه سرخ شدنشون زمان زیادی نمی بره.
اگه دوست دارید میتونید گوجه و قارچ و فلفل و پیاز و .. هم به سیخ بزنید و توی تابه سرخ کنید.
سرخ کردن سبزیجات
جوجه کباب رولی رو با برنج زعفرونی و سبزیجات دلخواه سرو کنید.