مواد لازم برای تهیه دسر مدرن هلوی فرانسوی :
۵۰۰ گرم هلو (پوره شده بدون پوست و هسته)
۸۰ گرم شکر
۶۰ گرم زرده تخم مرغ
۱ عدد غلاف وانیل
۱۵ گرم پودر ژلاتین
۶۰ میلی لیتر آب هلو
مواد لازم میانی:
۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته
۲۵۰ میلی لیتر آب هلو
۱۲۰ گرم هلو (خرد وبدون پوست و هسته)
۴۰ گرم شکر
۸ گرم پودر ژلاتین
زمان آماده سازی:۵۰دقیقه تعدادنفرات: ۱۲نفر
طرز تهیه دسر مدرن هلوی فرانسوی :
پودر ژلاتین رادر آب هلوی سرد بریزید و به روش بن ماری (غیرمستقیم) آن را ذوب کنید. هلو را همراه با شکر و زردههای تخم مرغ و وانیل روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و به صورت متناوب مخلوط کنید (حدود ۸ دقیقه) خامه شیرین، ژلاتین ذوب و خنک شده و پوره هلو را با یکدیگر مخلوط کنید و قالب سیلیکونی مناسبی را انتخاب کرده و با نیمی از مواد پرکنید و میان آن ژله میوهای را قرار داده و باقی دسر را در قالب بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید . دسر را از قالب خارج کنید و طبق سلیقه خود آن را تزیین کنید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سرو نمایید .
طرز تهیه ژله میوه ای میانی:
هلو و آب هلو را با هم مخلوط کنید و شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا کاملا ژلاتین ذوب شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و درون قالب مناسب بریزید.