مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری
سیب زمینی ( آب پز شده ) ۳ عدد
جعفری ( خرد شده ) ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ( خرد شده ) ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه ( پودر شده ) به مقدارلازم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمهای قرمز ( نگینی خرد شده ) ۱ عدد
ژامبون ماکی تنوری کاله ( ورقهای برش خورده ) ۳۰۰ گرم
طرز تهیه رول ماکی تنوری
برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمهای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.
در این مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون ماکی تنوری را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبههای آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.
به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبونها فرم مستطیل به ابعاد ۲۰*۳۰ سانتی متری را به وجود بیاورند.
پوره سیب زمینی را روی ژامبونها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبونها را رول کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقهای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو کنید