آشپزی 3 سوت

طرز تهیه پیش غذا شیک و ساده

دستور پخت یک پیش غذای سه سوته خوشمزه و آسان مناسب تابستان

موادلازم

ژلاتین ۲۵ گرم

آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۱ فنجان

سیب زمینی (آب پز، خرد شده) ۱ فنجان

هویج (بخار پز، خرد شده) ۱ فنجان

نخود شیرین ۴۵۰ گرم

ذرت نصف فنجان

سس مایونز ۶ قاشق سوپخوری

خامه  ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

گوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین


طرز تهیه :

در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود

۲٫ در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.در ظرفی دیوارداربریزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید