مواد لازم
۱.ماهی تیلا پیلا نیم کیلو
۲.روغن برای سرخ کردن
۳.اب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری
۴.نمک واویشن به مفدار لازم
.روش تهیه:
۱. فیله ماهی ها را همراه روغن، آب لیموترش، آویشن و نمک مخلوط کنید و کمی ورز دهید و به مدت ۴ ساعت صبر کنید تا مزه دار شود.
۲. سپس فیله ها را کمی با بیفتک کوب بکوید و از مخلوط پنیر صبحانه، پیاز سرخ شده، پیازچه و ریحان به اندازه یک گردو وسط ماهی ها بگذارید و لوله کنید.
۳. سپس یک خلال دندان بزنید تا باز نشود. حال درون تابه به همراه ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع تفت دهید. در آخر رولت ها را به مخلوط رب، گوجه و زعفران حل شده آغشته کرده، با زیتون یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.