مواد لازم
پاستای پنه ۵۰۰ گرم
نمك به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده ۱ عدد متوسط
سیر له كرده ۳ حبه
فیله مرغ خرد كرده ۵۰۰ گرم
قارچ ورقهای خرد كرده ۵۰۰ گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه ۲۵۰ گرم
بلوچیز خرد كرده ۳۰۰ گرم
روش تهیه پاستا با بلوچیز و ریحان
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا و نمك را بیفزائید و در حدود ۸-۱۰ دقیقه، آن را بپزید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
بعد سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. اكنون فیله مرغ را نیز در تابه بریزید و قدری تفت دهید و پس از آن قارچ، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. برای تهیه سس، خامه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه پنیر را بیفزائید و بگذارید پنیر آب شود. حالا این سس را درون مخلوط مرغ و قارچ بریزید و هم بزنید و آن را همراه با ریحان به پاستا بیفزائید. اینك مخلوط فراهم كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و پاستا را به مدت ۳۰ دقیقه، دم كنید.
یادآوری: میتوانید پاستا را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی ۲۰دقیقه، در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.