مواد لازم برای سالاد آراشید (بادام زمینی)
پاستا (فُرمی) :۲۰۰ گرم
فلفل سیاه (پودرشده) :یک قاشق چای خوری
سرکه:۳ تا ۵ قاشق سوپ خوری
خامه : :نیم پیمانه
سس مایونز : :نیم پیمانه
نمک : :به مقدار لازم
دانه آفتابگردان (نیم کوبشده) :۱۰۰ گرم
بادام زمینی نمکی (نیم کوبشده) :۱۰۰ گرم
گردو (خردشده) :یک پیمانه
خیارشور (نگینی خردشده) :یک و یک چهارم پیمانه
کنسرو ذرت (بدون آب) :نصف قوطی (۱۵۰ گرم)
کنسرو نخودسبز (بدون آب) :نصف قوطی (۱۵۰ گرم)
طرز تهیه سالاد آراشید (بادام زمینی)
۱.پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و بهمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.
۲.پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.
۳.دانه آفتابگردان، بادامزمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و بههمراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴.سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.
نکته :
اندازه سرکه به ترشی و تندی آن بستگی دارد که میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
دقت کنید پاستا فقط به اندازه ای بجوشد تا کمی نرم شود و مزه خامی ندهد. جوشاندن بیش از حدِ پاستا، باعث وارفتن و جوشیدنِ کمتر از حدِ نرمال، باعث خام ماندنِ پاستا می شود.
این سالاد به دلیل داشتن دانه خشکبار، مکمل غذایی مناسبی است که به هضم غذا کمک میکند.