مواد لازم
آرد : ۱۷۰ گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
کره خرد شده به شکل مکعب ریز : ۱۰۰ گرم
پودرقند : ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
خامه غلیظ : ۵۰ میلی لیتر
مواد برای داخل تارت انجیر :
پنیر ماسکارپنه : ۵۰۰ گرم
عسل : ۶ قاشق غذاخوری
انجیر نصف شده ۶ عدد بزرگ یا ۸ عدد کوچک
طرز تهیه
برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید. زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید. خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
۱- خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فریزر قرار دهید.
۲- فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۳- خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.
۴- کاغذ و لوبیا را بردارید و ۳دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
۵- سپس خمیر را از فر در بیاورید.
۶- پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
۷- پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
۸-انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود.