مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۱۰۰ گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): ۱۰۰ گرم
پسته (خرد شده): ۴۰ گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: ۳ الی ۴ ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: ۲ ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): ۲ عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: ۲ عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
کباب کوبیده در فر
طرز تهیه:
۱. گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
۲. پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
۳. گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
۴. روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
۵. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
۶. پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
۷. نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
۸. کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.