سالاد چغندر با تخم کدو برشته برای پاکسازی بدن
* یک چغندر متوسط و کمی برگ آن
* سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
* یک قاشق چای خوری نمک
* یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
* سه چهارم قاشق چای خوری خردل
* یک چهارم قاشق چای خوری فلفل تازه
* یک تا دو حبه سیر خرد شده
* یک چهارم فنجان تخم کدوی برشته
* فر را با دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید.
* برگهای چغندر را جدا کنید و کنار بگذارید.
* چغندر را بشویید و آن را در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
* کمی آب در ته ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید.
* چغندر را برشته کنید تا کمی نرم شود.
* آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید.
* برگهای چغندر را با آب سرد بشویید، سپس آن را خشک و خرد کنید.
* در کاسهای روغن زیتون، سرکه، خردل و فلفل و سیر را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
* چغندرهای برشته و برگهای آن را در کاسه مخلوط کنید و با سسی که درست کردهاید روی آن را بپوشانید، تخم کدوی برشته را اضافه و سرو کنید.