مواد مورد نیاز کاپ کیک
آرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانه
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
شکر: ۱٫۵ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۱ ق چ
جوش شیرین: ۱ ق چ
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
نمک: یک دوم ق چ
ماست: ۱ پیمانه
سرکه: ۱ ق چ
وانیل: یک چهارم ق چ
رنگ خوراکی قرمز: ۲ ق چ
پنیر ماسکارپونه: ۵۰ گرم
شکلات تلخ (ذوب شده): ۵۰ گرم
چوب شور حلقه ای: ۱ بسته
سکویت سکه ای: ۱ بسته
اسمارتیز: ۱ بسته
خامه فرم گرفته: ۵۰ گرم
ترافل شکلاتی:به میزان لازم
طرز تهیه کاپ کیک
روش پخت
۱٫ آرد، شکر، نمک، وانیل، پودر کاکائو، جوش شیرین و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
۲٫ روغن، ماست، سرکه و تخم مرغ را با دور کند همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
۳٫ مخلوط آرد را به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. سپس رنگ خوراکی را به آن افزوده و هم بزنید تا رنگ دلخواهتان حاصل شود.
۴٫ خمیر آماده شده را داخل قالب های مافین که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کپسول قرار داده شده، بریزید. بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
۵٫ پنیر و شکلات را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله لیسک با هم مخلوط کنید. بعد آن را به وسیله قاشقی روی کاپ کیک مالیده و از اسمارتیز، ترافل شکلاتی، چوب شور، بیسکویت و خامه برای تزیین استفاده کنید.