مواد لازم رولت نان لواش
تخم مرغ آب پز ۲ عدد پنیر خامه ای ۲ قاشق سوپخوری
ساقه پیازچه ۵ عدد کنسرو تن ماهی ۱ قوطی
سیر تازه ۱ عدد نان لواش ۳ عدد
تره فرنگی ۱ عدد نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم
ماست خامه ای ۲ پیمانه
طرز تهیه رولت نان لواش :
تخم مرغ، پیازچه، سیر و تره فرنگی را نگینی خرد کنید. بهتر است تمام مواد یک اندازه و یکدست خرد شوند. ماست ، نمک ،فلفل و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید و همراه تن ماهی در مواد بالا بریزید. تندیو شوری را به دلخواه اندازه کرده و کمی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا مزه ها با هم ترکیب شده و طعم مورد نظر حاصل شود. نان لواش را روی سطحح صافی گذاشته و مواد را روی آن بریزیدکره آب شده را روی مواد ریخته و نان را رول کنید. رولت را در فویل پیچیده و در یخچال قرا دهید. نان را به شکل رولتی به عرض ۲ سانتی متر برش دهید. این رولت خوشمزه و ساده برای پذیرایی در وعده های عصرانه و به عنوان پیش غذای ساده مهمانی ها بسیار مناسب است. می توان این رولت ها را برای تغذیه کودکان در مدارس نیز استفاده کرد چون این رولت از مواد سالم و گیاهی تهیه شده است . دقت داشته باشید نان لواش نباید در معرض هوای محیط قرار گیرد چون خیلی سریع خشک می شود.