مواد لازم :
فیله ماهی تیلاپیلا یا هر فیله ماهی که بدون هیچ استخوانی چهار تکه
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک سوم قاشق چایخوری
اب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
ارد سفید یک لیوان
ارد سوخاری ادویه دار یک لیوان
تخم مرغ یک عدد درشت
مواد سس تارتار:
مایونز یک پیمانه
خیار شور نگینی یک سوم لیوان
پیاز کاملا ریز شده یک سوم پیمانه
پاپریکا . فلفل سیاه پودر سیر.نمک به میزان لازم لیمو تازه دو عدد معادل دو قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس تارتار :
همه مواد را داخل مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم اگه دوست داشتید رژیمی باشد مایونز را نصف کنید و نصف ماست کم چرب بزنید .برای طعم قوی تر کمی پودر خردل یا سس خردل اضافه کنید. این سس بسیار خوشمزه و مناسب غذاهای دریایی هست.
طرزتهیه ماهی سوخاری :
فیله های ماهی رو به اندازه بند انگشت خرد کنید
بعد داخل کاسه بریزید و تمام ادویه ها و اب لیمو را اضافه کنید و خوب مزه دار کنید
حدود یک ساعت بماند تا خوب طعم بگیرد.
مواد سوخاری را اماده میکنیم ارد ها را جدا گانه داخل کاسه بریزید تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید تا از لختگی در بیاد .
در همین حین قابلمه کوچکی را با روغنی که تا نیمه قابلمه باشد روی حرارت بزارید تا با شعله متوسط کاملا داغ بشود اصلا روغن را با شعله زیاد داغ نکنید.
خوب حالا فیله های مزه دار شده را اول داخل آرد سفید میغلطانیم بعد داخل تخم مرغ میغلطانیم بعد داخل پودر سوخاری سپس داخل روغن غوطه ور داغ میندازیم تا سرخ بشوند فقط به اندازه گنجایش ظرفتان باشد فیله ها اصلا نباید روی هم باشند .
حرارت متوسط باشد تا کاملا مغز پخت بشوند و خوب رنگ بگیرد و خوشرنگ بشود بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی میچینیم تا روغن اضافه کشیده بشود و داخل ظرف سرو میچینیم و با سس و دور چین سیب زمینی آب پز یا گریل شده یا پوره شده سرو میکنیم