آشپزی رژیمیآشپزی گیاهیغذای اصلی

دستور پخت قارچ و پنیر گریل شده

غذا ساده برای افرادی که رژیم دارن وگیاهخوار هستن

مواد لازم
قارچ دکمه‌ای کوچک ۳۶ عدد

پنیر کبابی ۵۰۲ گرم

آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

برگ آویشن تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه
سیخ های چوبی را به مدت ۱ ساعت در آب خیس دهید تا روی کباب‌پز نسوزند.
ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نم‌دار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت ۲۴ مربع ۲ سانتی‌متری برش بزنید.
در هر سیخ چوبی ۳ تکه قارچ و ۲ تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد.
سیخ‌ها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگ‌های آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت ۳۰ دقیقه بماند تا طعم‌دار شوند.
باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخ‌ها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در حالی‌که چند بار زیر و رو می‌کنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
این پیش‌غذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید