شربت انجیر هندی (لاریا)
شکر : دو کیلوگرم
وانیل : ۴/۱ قاشق غذاخوری
انجیر هندی : ۱۵ عدد
آب : ۱۰ پیمانه
طرز تهیه:
اول انجیر هندی را شسته و تیغهای کوچک آن را جدا کرده و بعد آن را چهار قاچ یا حلقه حلقه کنید.سپس درون شکر و آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا شربت قوام بیاید،در آخر وانیل ریخته تا طعم خوبی به شربت بدهد و بعد شربت را صاف کنید.میتوانید این شربت را در روزهای گرم با یخ میل کنید.البته میوه آن را هم اگر دوست دارید میتوانید بعد از اینکه از صافی شربت را رد کردید به عنوان مربا با چای میل کنید.
نکته: انجیر هندی از خانواده کاکتوس و میوه می باشد که در شمال میروید و میوه آن به انجیر هندی معروف است و معمولا در بازارهای میوه آن را میتوانید پیدا کنید،میوه بسیار مقوی بوده و برای درمان سنگ کلیه،فشار خون و کنترل چربی خون مفید می باشد.