دسر

طرز تهیه دو نوع حلوای کادایف

دسری متفاوت که چند مدل آماده میشود یا با گردو یا به سبک ترکی

مواد لازم
آرد نول (الک شده) ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱۰۰ میلیلیتر
هل سبز (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری
خرما (بدون پوست و هسته و چرخ شده) ۵۰۰ گرم
گلاب ۵۰ میلیلیتر
بیسکویت (پودرشده) ۱۰۰ گرم
رشته کادایف* (خردشده) ۴۰۰ گرم
کره (ذوب شده) ۱۰۰ گرم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر شکر مقداری برای تزیین


طرز تهیه

۱. آرد را در تابه ای حاوی روغن داغ، مرتباً تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و کِرِم رنگ شود، سپس پودر هل سبز را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
۲. در ظرفی، خرما را با گلاب مخلوط کرده، سپس آن را به تابه حاوی آرد افزوده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید؛
۳. بیسکویت پودرشده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید؛
۴. رشته کادایف را به مدت دو تا سه دقیقه در تابه ای دیگر حاوی کره تفت دهید؛
۵. نیمی از رشته کادایف تفت داده شده را داخل رینگی استوانه ای ریخته و کمی فشار دهید، سپس حلوای خرما را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید؛
۶. بقیه رشته کادایف و پودر پسته را به ترتیب به آن افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا حلوای کادایف خود را بگیرد. پس از این مدت، رینگ را به آرامی به سمت بالا بکشید تا از حلوا جدا شود. حلوای کادایف را با پودر شکر تزیین و سرو کنید.


مواد لازم برای کادایف گردویی

رشته تل کادایف :نصف بسته یا ۱۰۰ گرم
کره :۵۰ گرم
شیر عسل :نصف قوطی
گردو آسیاب یا نیم کوب :یک پیمانه
دارچین :نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای :به میزان لازم
پودر نارگیل :به میزان لازم
آب :نصف پیمانه


طرز تهیه کادایف گردویی
رشته ها را خرد کنید و داخل تابه با کره تفت دهید. مواظب باشید تا نسوزند.حالا شیر عسلی و نصف پیمانه آب را اضافه کنید و تا شیرینی به خوردشان برود
و کمی هم نرم شوند.حالا گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید.
یعنی اگر احساس کردید کم شیرین است شیر عسلی بیشتری بریزید.
می توانید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین استفاده کنید.
هل، زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا استفاده کنید.
گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید.
این شیرینی می توانه بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد.
اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا حذفش کنید.
با نصف پیمانه اب و کمی جوشیدن رشته هامون نیمه نرم و نیمه ترد می شوند.
پس به این نکته توجه داشته باشید.
با این رشته ها می توانید خیلی خیلی دسر ها و باقلواهای خوبی درست کنید. با ترکیب انواع مغزها.
مواد که داخل تابه یکدست شدند، یک قالب باقلوا یا اگر نداشتید یک ظرف لبه کوتاه را با فویل ضخیم بپوشانید و با کره چربش کنید.
حالا مواد را پرس کنید و بگذارید داخل یخچال.
قبل از گذاشتن در یخچال رویش را بطور سطحی خطوط برش بزنید و بعد از دو سه ساعت از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید