مواد لازم کلوچه اسپریتز
آرد همه کاره ۲ فنجان
شکر سفید نصف فنجان
نمک مقدار خیلی کمی
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
کره ۵۰۰ گرم
طرز تهیه کلوچه اسپریتز
برای تهیه کلوچه اسپریتز ابتدا باید آرد، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.بهتر است قبل از شروع کار آرد را حتما الک کنید.بعد عصاره وانیل را هم به مواد اضافه کنید.تخم مرغ را روی مواد بشکنید و حسابی مخلوط کند سپس کره نرم شده را اضاف کنید. با دستهایتان برای مخلوط کردن استفاده کنید تا کلوچه بافت نرم تری پیدا کند البته خیلی ورز ندهید و گرنه کلوچه هایتان سفت می شوند.شما برای تهیه این کلوچه ها به یک کوکی پرس (cookie press) نیاز دارید تا این کلوچه ها را درست کنید. قالبی که دوست دارید را انتخاب کرده و بعد کوکی پرس را با خمیر پر کنید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را قالب بزنید.
این مرحله نیاز به حوصله و دقت زیاد دارد تا کلوچه ها خراب نشوند و ظاهر زیبایی داشته باشند.کلوچه ها را برای ۱۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا بپزند.می توانید از شکر رنگی یا انواع مغز ها برای تزیین روی کلوچه استفاده کنید.بعد از تزیین کلوچه اجازه بدهید که سرد شوند بعد وقتی کاملا سرد شدند آنها را داخل یخچال نگه دارید.