کیک شربتی بدون فر
مواد لازم ۶ نفر
۲ پیمانه آرد
۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه ماست
۲ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ پودرهل
۱ پنس نمک
مواد شربت:
۱ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه گلاب
۱٫۲ ق چ زعفران
۱ ق چ پودرهل
طرز تهیه
آرد بکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک میکنیم
تخم مرغ شکرو هل رو ۵ دقیقه میزنیم تا کرمی و کشدار بشه روغن مایع و ماست رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیمآرد رو یواش یواش بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم
کف قابلمه نسوزرو چرب میکنیم مواد رو میریزیم دمکنی میزاریم به مدت۴۰ دقیقه با شعله ملایم میزاریم رو گاز تا ۳۰ دقیقه درشو اصلا باز نکنید تا پفش نخوابه بعد با خلال دندون چک کنید اگه نپخته بود ۱۰ دقیقه دیگه زمان بدید
تو فاصله ای که کیک میپزه شربت رو آماده کنید آب و شکر رو تو یه قابلمه کوچیک بریزید بزارید رو شعله ۵ دقیقه بجوشه کافیه شعله رو خاموش کنید هل زعفران و گلاب رو اضافه کنید
من وقتی پخت کیک تموم شد فقط ده دقیقه گذاشتم تو فر گریل رو روشن کردم که روش طلایی شه ولی میتونید انجام ندیداجازه بدید کیک و شربت هر دو سرد بشن بعد شربت رو بریزید
پخت کیک ساده با پلوپز
مواد لازم ۵-۶ نفر
۱۰۰ گرم کره
۲ پیمانه شکر (بستگی به سلیقه)
۳ پیمانه سرصاف ارد
۱ ق. چ وانیل
۱ ق.چ بکین پودر
۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
۶ عدد تخم مرغ متوسط
بستگی به ذائقه میتونین کمی گلابو زعفرون هم اضافه کنین
طرزتهیه
شیر و شکر و وانیلو زرده تخم مرغوهم میزنیم تا کرمی رنگ بشه بعد کره باز شده در دمای اتاق را بهش اضافه میکنیم
بعد آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و مواد اول رو بهش اضافه میکنیم زیاد هم نزنیم چون حباب های خمیر میاد بالا و کیک پف نمیکنه بعد سفیده تخم مرغو هم میزنیم تا کف کنه بعد به بقیه مواد یواش یواش اضافه میکنیم توجه کنید زیاد هم نزنید
بعد پلوپز رو تهشو روغن چرب کنید و ده دقیقه بزارین تا خوب داغ شه مواد و بریزین توش تا یک ساعت بعد بردارین قالب پلوپز رو بزارین کنار تا خنک بشه بعدشم روی یک سبد برگردونید تا خوب سرد بشه عرق نکنه اگر خواستین روی دیگشم برشته شه برگردونین یک ده دقیقه باشه بعد بزارین رو سبد تا سرد شود
کیک هویج با سیب و دارچین
مواد لازم ۱۰ نفر
۱ لیوان و ۳ ق غ خ آرد سفید
۳/۴ پیمانه شکر
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه روغن
۱ پیمانه هویج رنده شده
۲ عدد سیب بزرگ
۱ ق چای خوری پر دارچین
۱/۲ ق چ خ وانیل
۱ و ۱/۲ ق چ خ بکینگ پودر
۳ ق غ خ آب جوش
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
پیمانه من لیوان فرانسوی دسته دار بوده
طرز تهیه
هویج ها رو رنده کنید، ترجیحا رنده ی متوسط خیلی ریز نباشه چون باید با پارچه تمیز هویج های رنده شده رو خشک کنید وگرنه کیک خمیر میشه
تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید شکر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و ۴ دقیقه بزنیدآ ب جوش رو بریزید و ۱ دقیقه بزنید
روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنیدآرد و بکینگ پودر و دارچین رو الک کنید دو بار و به مواد اضافه کنید
یک لیوان هویج رنده شده که خیس نباشه و اگه دوست داشتین گردو رو به مواد اضافه کنید در هر صورت گردو اختیاریه و میشه حذف کردماهیتابه تون رو اول با روغن چرب کنید بعد آرد پاشی کنید و روی شعله پخش کن بزارید تا گرم بشه
سیب ها رو برش بزنید خیلی نازک نباشه. به اندازه یک قاشق چای خوری آبلیمو بزنید بهشون که سفید بموننکمی شکر و دارچین رو مخلوط کنید برای غلطوندن سیب ها
نصف مواد رو کف تابه بریزید و پخش کنید دونه دونه سیب ها رو به مخلوط شکر بزنین و روی مایه کیک بچینید با کمی فاصله از همدیگهبقیه مواد کیک رو روی سیبها بریزید و چند تا برش سیب شکری روی سطح کار بزارید برای تزیین کار
درب تابه رو ببندید و با شعله کم ۴۰ دقیقه حدودا زمان میبره تا بپزه. حتما با خلال دندون تست کنید پخته بود زیرش رو خاموش کنید، درب تابه رو باز بزارید کمی که خنک شد روی سطح توری فلزی بزارید تا خمیر نشهوقتی سرد شد برش بزنید