Uncategorizedآشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع غذا فانتزی با مرغ

دستور پخت انواع غذا با مرغ به سبک جدید خوشمزه ومتنوع

کسادیای مرغ
مواد لازم 
سینه مرغ بدون استخوان: سه عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
پنیر چدار رنده شده: یک و یک دوم فنجان
سس تند: به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای: یک عدد
کره: برای سرخ کردن
نان ذرت مکزیکی: چند عدد


طرز تهیه 

۱- برای شروع سینه مرغ داشتیم کاملا پوست آنها را گرفته و بدون استخوان می کنیم.

۲- در این مرحله با ادویه جات طعم دار می کنیم (پودر فلفل، زیره، نمک ).

۳- در یک ماهی تابه با حرارت متوسط کمی روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی ریخته و هر دو طرف مرغ ها را سرخ میکنیم، وقتی کاملا سرخ شدن از روی حرارت برداشته می گذاریم تا کاملا سرخ شود.

۴- پیاز و فلفل دلمه ای داشتین هر دو را برش هایی داده در ماهی تابه سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.

۵- مرغ های سرخ شده را هم به قطعات کوچک برش می زنیم.


انچیلادای تند مرغ 

مواد لازم 
پنیر خامه ای کم چرب : ۱۱۳ گرم
ماست یونانی بدون چربی : یک فنجان
سس انچیلادا (سس فلفل سبز) : یک دوم فنجان
زیره سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
پودر فلفل : یک دوم قاشق چای خوری
نمک دانه درشت : یک دوم قاشق چای خوری
سینه مرغ پخته : سه فنجان (خرد شده)
پنیر موزارلا بدون چربی : یک دوم فنجان
پنیر مونتری جک : یک دوم فنجان


طرز تهیه

۱. سینه مرغ را یا با دست به تکه های کوچک تقسیم کنید یا با استفاده از مخلوط کن آنها را خرد کنید.

۲. پنیر خامه ای ، ماست یونانی ، سس انچیلادا ، پودر فلفل قرمز و زیره را در یک کاسه مخلوط کنید.

۳. پنیر مونتری جک و پنیر موزارلا را به محتویات کاسه اضافه میکنیم و با مخلوط کن آنها را مخلوط میکنیم.


خوراک مرغ

مواد لازم 

آرد : یک سوم فنجان
ران مرغ : چهار قطعه
نمک : به مقدار لازم
روغن آفتابگردان : یک فنجان
کره : یک دوم قاشق غذاخوری
پیاز کوچک : یک عدد
سیر : چهار حبه
جعفری تازه : ۲۰۰ گرم
زعفران : به مقدار لازم


طرز تهیه

۱. ابتدا مقداری نمک روی مرغ ها بپاشید.

۲. سپس آرد را روی مرغ ها بپاشید.

۳. کره و روغن آفتابگردان را روی حرارت قرار دهید.

۴. پس از داغ شدن روغن ، مرغ ها را داخل روغن بگذارید.

۵. مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف به خوبی ترد شود.

۶. مرغ ها به ظرفی که می خواهید داخل فر قرار دهید ، انتقال دهید.

۷. پیازها را در روغن سرخ کنید.

۸. جعفری ، سیر و زعفران را در هاونگ بریزید.

۹. مواد را با هاونگ خوب له کنید و مقداری آب به آنها اضافه کنید.

۱۰. پس از سرخ شدن پیازها ، آرد را به پیازها اضافه کنید و دو دقیقه صبر کنید.

۱۱. سبزیجات را به پیازها اضافه کنید و کمی روی حرارت تفت دهید.

۱۲. سبزیجات و پیاز را درون ماهی تابه پیاز بریزید.

۱۳. مواد ماهی تابه را روی مرغ ها ریخته ،درجه فر را روی ۳۵۰ درجه قرار دهید و مرغ را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

۱۴. با چند برگ جعفری مرغ ها را تزئین کنید و نوش جان کنید.


ساندویچ سوسیس مرغ

مواد لازم:
همبرگر و  سوسیس مرغ : ۴۵۰ گرم
نمک : یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
پودر سیر : یک دوم قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی : ۴۲۵ گرم
پونه کوهی خشک : یک دوم قاشق چای خوری
ریحان تازه : ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : به مقدار لازم

نان ساندویچ : به مقدار لازم


طرز تهیه

۱. ابتدا همبرگر و سوسیس رنده شده را در یک ماهیتابه تفت دهید.

۲. نمک ، فلفل و پودر سیر را در این مرحله به مواد اضافه کنید.

۳. سپس سس قرمز را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. اکنون نوبت سبزیجات است ، ریحان و پونه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید کمی با مواد بپزند .

۵. بعد از اینکه مواد غلظت خوبی پیدا کرد ، شعله گاز را خاموش کنید.

۶. نان ساندویچ رو نصف کنید و در یک طرف آن موادی که حاضر کردید بریزید.

۷. مقداری پنیر رنده شده را روی مواد ساندویچ خود بریزید و نیمه نان را روی مواد قرار دهید.

۸. ساندویچ ها را در ورقه آلومینیومی بپیچید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۹. ساندویچ های فوق العاده خوش مزه شما آماده است ، نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید