دسر انار شب یلدا ستاره ای انار رژیمی
مواد لازم
آب انار داغ ۱ و یک چهارم لیوان
پودر ژله انار یا توت فرنگی ۱۷۰ گرم
پودر ژلاتین بدون طعم ۱۴ گرم
آب سرد نصف لیوان
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
ماست یونانی ۴۴۸ گرم
دانه انار سه چهارم لیوان
طرز تهیه دسر رژیمی کرم ستاره ای انار
۱ . آب انار داغ را با پودر ژله انار مخلوط کزده و هم بزنید تا ژله کاملا حل شود و در یک قالب مربعی ۲۲ سانتی که با اسپری دیواره اش را پوشانده اید بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس با یک کاتر ستاره ای شکل ۵ سانتی ۸ عدد ستاره از آن قالب بزنید و مابفی ژله را به اندازه مکعب های ۲ سانتی برش بزنید و دوباره به یخچال برگردانید.
۲ . پودر ژله ساده را روی آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه اجازه دهید نرم شود.
۳ . ژله نرم شده و شکر را به شیر اضافه کنید و ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا حل شوند و کناری بگذارید به دمای اتاق برسد. ماست را اضافه کرده هم بزنید و ۲۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود ولی نبندد.
۴ . یک قالب میان تهی با حجم ۶ لیوان را اسپری زده سپس ستاره ها را کف قالب بچینید و سه چهارم لیوان از مخلوط ماست را رویشان بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید کمی خودش را بگیرد ولی سفت نشود. مکعب های ژلاتینی را روی آن ریخته و رویش را با مایقی مخلوط شیر و ماست پر کنید و ۳ ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا سفت شود.
۵ . قبل از سرو دسر را از قالب درآورده و با دانه های انار تزئین کنید.
نکته : برای این که دسر کاملا خودش را بگیرد بهتر است یک شب اجازه دهید در یخچال بماند.
پیتزای میوه ای یک دسر خوشمزه و شیک برای شب یلدا
این پیتزا در واقع یک دسر میوه ای محسوب می شود که شکل ظاهری آن شبیه پیتزاست و می توانید آن را در فهرست خوراکی های شب چله گنجانده و با آن از مهمان های خود پذیرائی کنید.
مواد لازم
یک عدد هندوانه گرد حلقه ای برش داده شده
۱ عدد کیوی حلقه ای برش داده شده ,
۱ پیاله بلوبری
۱ پیاله توت فرنگی خرد شده ,
۱٫۵ پیمانه ماست یونانی
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال
طرز تهیه پیتزای میوه ای
هندوانه را به حلقه های باریک ۳ سانتی متری برش دهید.در یک کاسه متوسط، ماست یونانی، وانیل، عسل، پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
بخشی از مخلوط ماست را روی برش های دایره ای هندوانه قرار دهید و با کاردک آشپزخانه سطح آن را صاف کنید.
کیوی، توت فرنگی و بلوبری را روی لایه ماست بچینید.به شکل پیتزا برش داده و سرو کنید.
مینی کیک شکلاتی با طعم فصل
مواد لازم
۱۰۰ گرم مارگارین
۱۰۰ گرم شکر قهوهای
۱۳۰ گرم شکر سفید
۲ عدد تخممرغ درشت
۱۸۰ گرم آرد
۳۰ گرم نشاسته ذرت
۱ ق چ بیکینگپودر ۲۰۰
۱ ق چ پودر دارچین
۲ /۱ ق چ پودر جوز هندی
۶۰ گرم پودر کاکائو
۳ /۱ پیمانه ماست
۴ /۱ ق چ جوششیرین
۲۰۰ گرم پوره کدوحلوایی بخار پز شده به میزان لازم
شکلات شیری به میزان لازم شکلات های قالبی رنگی
طرز تهیه:
۱٫ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای ۱۰ سانتی را چرب کنید.
۲٫در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین ، جوز هندی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.
۳٫در یک کاسه دیگر مارگارین و شکرها را بریزید و آنها را خوب بزنید تا کرمی شکل شوند. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید و بعد از هر تخممرغ مواد را خوب مخلوط کنید.
۴٫حال ماست را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
۵٫از مایه حاصل، داخل قالبها بریزید و پر کنید، سپس آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
۶٫بعد از خنک شدن کیکها، آنها را از قالبهایشان جدا کنید و با شکلات شیری و شکلات رنگی تزیین کنید.
اسموتی کدوحلوایی
مواد لازم
۴ پیمانه شیر
۲ /۱ ۱ ق چ پودر دارچین
۴ /۱ ق چ پودر هل
۲ /۱ ق چ پودر زنجبیل
۴ /۱ پیمانه عسل
۴ /۱ پیمانه شکر قهوهای
۴ /۱ پیمانه پوره کدوحلوایی مقداری خامه فرم گرفته برای تزیین مقداری پودر دارچین برای تزیین
طرز تهیه:
۱٫در یک قابلمه مناسب یا شیرجوش، شیر، دارچین، زنجبیل، عسل و شکر قهوهای را بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده و بهآرامی هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده ، شیر خوب داغ شود.
۲٫حالا باید قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس پوره کدوحلوایی را داخل آن بریزید و بهآرامی هم بزنید تا پوره کاملا به خورد مخلوط شیر برود و نوشیدنی یکدستی حاصل شود. برای تهیه پوره کدوحلوایی آن را بهصورت تکههای ۳-۲ سانتی خرد کنید، سپس داخل یک قابلمه مناسب بچینید. مقدار کمی آب هم داخل آن بریزید.
حالا آن را روی حرارت قرار دهید تا کدوها کاملا بپزند. بعدازآنکه کدوها پختند، پوست آنها را بگیرید و آنها را داخل یک کاسه بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید.
پوره شما آماده است.
۳٫ نوشیدنی را داخل لیوانهایی که آماده کردهاید بریزید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در انتها روی خامه مقداری پودر دارچین بریزید. حالا میتوانید نوشیدنی را سرو کنید.
کاپ کیک نارگیلی با رویه مغز
مواد لازم
۲۵۰ گرم آرد ۲ ق چ پوست لیموترش
۲ عدد تخممرغ
۲ ق چ بیکینگپودر
۱۲۰ گرم شکر
۴۰ گرم پودر نارگیل
۲۵۰ میلیلیتر شیر نارگیل
۲ ق چ پوست لیموترش رنده شده مواد لازم برای شربت ۱ پیمانه آب ۱۵۰ گرم شکر ۲ /۱ لیموترش
۹۰ گرم مارگارین
۴ /۱ ق چ وانیل
مواد لازم برای شربت ۱ پیمانه آب ۱۵۰ گرم شکر ۲ /۱ لیموترش
مواد لازم برای تزیین ۱ پیمانه پودر نارگیل به میزان لازم انواع مغز (گردو، بادامهندی، پسته، فندق، بادام درختی)
طرز تهیه:
۱٫در ابتدای کار فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای ۱۰ سانتی را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
۲٫در یک ظرف مناسب شکر و مارگارین را بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و مایه، کرمی شکل شود. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
۳٫در این زمان شیر نارگیل و پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها پودر نارگیل، آرد، وانیل و بیکینگپودر را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک شما آماده شود.
۴٫ مایه را در قالبهایی که چرب کردهاید بریزید. قالبها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها پخته و آماده شوند. بعد از پخت کامل کیکها، آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
۵٫وقتی کیکها خنک شدند، آنها را داخل شربت گرم قرار دهید تا شربت به خورد کیکها برود، سپس آنها را در پودر نارگیل بغلتانید. کیکها را با مغز دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه شربت
آب، شکر و آب نصف لیموترش را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. صبر کنید تا شربت شروع به جوشیدن کند و به غلظت دلخواه برسد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پارفه لایه ای آجیل
مواد لازم
۲ /۱ ۲ پیمانه آجیل مخلوط
۲ /۱ پیمانه کشمش
۲ /۱ پیمانه عسل
۴ /۱ ۱ پیمانه شیر
۱ ق چ پودر وانیل
۴ /۱ پیمانه شکر
۴ /۱ پیمانه آرد ذرت
۴ عدد زرده تخممرغ
۴ /۱ ق چ نمک ۱۰۰ میلیلیتر خامه فرم گرفته
طرز تهیه:
۱٫شکر، آرد ذرت و نمک را بریزید و باهم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر زردههای تخممرغ را مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد ذرت را کمکم به آن اضافه کنید. هر بار حدود ۱ ق س از مخلوط آرد را به زرده اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.
۲٫ شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا حبابهایی لبه قابلمه تشکیل شود. حال باید آن را از روی حرارت بردارید، آن را بهآرامی داخل کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا شیر با بقیه مواد مخلوط شود. دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم نرم و غلیظی به دست بیاید، سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود، خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. کرم حاصل را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.