کره بادام زمینی طبیعی خانگی
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی ساده با عسل
بادام زمینی خام – ۲ فنجان
نمک – ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر یا عسل (به دلخواه) – ۱ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی یا هر روغن دیگری (به دلخواه) – ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
می توانید کره بادام زمینی را با بادام زمینی خام درست کنید اما اگر دوست دارید می توانید بادام زمینی های خام را در فر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) بو بدهید.
حالا بادام زمینی ها را در یک غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا خرد شوند، هر دو دقیقه یکبار دستگاه غذاساز را خاموش کنید و بادام زمینی هایی که به اطراف دستگاه چسبیده اند را جمع کنید. در این مرحله اگر دوست دارید می توانید ۲ قاشق غذا خوری روغن بادام زمینی را به مواد اضافه کنید.
وقتی که بادام زمینی ها له شدند و مواد نرم شد نمک و در صورت دلخواه شکر یا عسل را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
حالا اگر دوست دارید مقداری بادام زمینی خرد شده بوداده به کره بادام زمینی اضافه کنید، کره بادام زمینی شما آماده است، آن را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید، کره بادام زمینی می تواند برای چند هفته در یخچال نگهداری شود.
فراموش نکنید که برای تهیه کره بادام زمینی رژیمی باید از بادام زمینی خام استفاده کنید و مرحله ی اضافه کردن عسل یا شکر و روغن بادام زمینی را حذف کنید.
کره بادام زمینی شکلاتی
مواد لازم
شکلات تلخ یا چیپس شکلات – ۱/۲ فنجان
بادام زمینی بو داده – ۲ فنجان
پودر کاکائو – ۲ قاشق غذاخوری
نمک – ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
بادام زمینی های بو داده را در یک دستگاه غذا ساز بریزید و خوب هم بزنید تا خرد شوند، هر دو دقیقه یک بار دستگاه را خاموش کرده و بادام زمینی هایی که به دستگاه چسبیده اند را جمع کنید، خوب که مواد نرم شدند نمک و پودر کاکائو را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
چیپس شکلات یا شکلات تلخ را در مایکروویو بگذارید تا آب شود، حالا این شکلات آب شده را هم به مواد اضافه کنید تا خوب با هم مخلوط شوند، کره بادام زمینی شکلاتی آماده است، آن را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
از کره بادام زمینی ساده و شکلاتی می توان برای تهیه انواع دسر، کیک، کوکی و شیرینی، سس سالاد، شیک و بستنی و اسنک کره بادام زمینی با موز استفاده کرد.
خواص کره بادام زمینی برای بدن
کره بادام زمینی غنی از فیبر، ویتامین A، ویتامین E، فولات، کلسیم، منیزیم، روی، آهن، پتاسیم و چربی های غیر اشباع می باشد.لاغری و کاهش وزن
مقادیر بالای فیبر موجود در کره بادام زمینی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری و سم زدایی از روده ی بزرگ به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.کلسترول خون و قلب
مقادیر قابل توجه چربی های غیر اشباع موجود در کره بادام زمینی به کاهش سطح چربی خون و کلسترول بد خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.دیابت و قند خون
پروتئین و چربی های اشباع نشده موجود در کره بادام زمینی باعث بهبود حساسیت به انسولین شده و به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.تحقیقات نشان داده که مصرف کره بادام زمینی به دلیل مقادیر بالای منیزیم موجود در آن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
کره بادام زمینی حاوی مقادیر بالای انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر، عفونت های ویروسی یا قارچی، فشار خون و دیابت را کاهش می دهد.سرطان
کره بادام زمینی حاوی فیتواسترول هایی است که خطر ابتلا به انواع سرطان های کولون، پروستات و سرطان پستان را کاهش می دهد.فشار خون
کره بادام زمینی حاوی پتاسیم و منیزیم است که به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می کنند.درمان سنگ کیسه صفرا
نتایج تحقیقات نشان داده که مصرف منظم کره بادام زمینی در مقادیر کم خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش داده و باعث درمان این بیماری می شود.معده، دستگاه گوارش و یبوست
کره بادام زمینی مقادیر بالایی فیبر دارد که ب%