ماهی بخار پز
مواد لازم
ماهی سفید یا آزاد ۲ عدد
روغن زیتون ۳/۱ پیمانه
آبلیمو ۲/۱ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهبه
ماهی را به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کرده از زیر شکم ماهی تا زیر گردن چاک کوچکی می دهیم . محتویات داخل شکم ماهی را خارج کرده داخل شکم را تمیز می شوییم . ماهی را کاملاً خشک کرده , از قسمت زیر سر ماهی و بالای دم ماهی با کارد برش سطحی می دهیم
بعد پیاز خرد شده و روغن زیتون, آبلیمو, نمک و فلفل را مخلوط کرده , تمام سطح روی ماهی و شکم ماهی را با این مواد مزه دار می کنیم . در سینی فر کمی آب ریخته , ماهی را در فویل چرب شده پیچانده طوری که موقع جدا کردن فویل به ماهی نچسبد . سینی محتوی ماهی را روی پنجره وسط فر در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند . مجدداً از سس آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل به ماهی زده ,
در فر قرار داده درجه فر را به ۳۵۰ درجه رسانده به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم بماند . سپس ماهی را به کمک دو کفگیر از سینی فر برداشته توی ماهی تابه با پیاز وروغن زیتون ابلیمو ونمک وفلفل مزه دار کنید روی اجاق با حرارت ملایم بپزد