دستور غذایی کاربران

طرز تهیه ماهی شکم پرتوی فر بدون روغن ارسالی کاربران

دستور پخت ماهی توی فر شکم پر با سبزیجات بدون روغن خوشمزه وفوق لعاده لذیذ

ماهی شکم پر 

مواد لازم:

ماهی کپور ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد درشت
سیر: ۱ حبه
سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله): ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: ۱ عدد
نمک، فلفل، ادویه ماهی: به میزان لازم


طرز تهیه

برای تهیه ماهی شکم پر  ابتدا ماهی تازه را خوب شسته و بسته به سلیقه خود، سر و دم آن را جداکنید یا اینکه ماهی را به صورت کامل با سر و دم طبخ کنید.

. شکم ماهی یعنی قسمت سفیدرنگ را به‌صورت طولی از زیر گردن تا قسمت دم ماهی شکاف دهید و آن را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود.

بعد از قسمت شکم، ماهی را داخل صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.

. حالا مواد مرینیت یا مواد لازم برای مزه‌دار کردن ماهی را آماده کنید و ماهی را برای چند ساعت داخل مواد قرار دهید تا مزه‌دار شود.

. برای تهیه مواد مرینیت یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

حالا ماهی را داخل این مواد بخوابانید و با دست، ماهی را با این مواد به خوبی ماساژ دهید.

. در فاصله‌ای که ماهی طعم‌دار می‌شود به سراغ آماده‌کردن مواد داخل شکم ماهی بروید.

برای مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده

. سپس سبزی معطر را به آن‌ها اضافه کنید.

حالا ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

. کف ظرف رو با کره چرب کنید و انواع سبزیجات دل‌خواه مثل سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز و هویج حلقه‌شده را کف طرف بچینید.

. بعد از چند ساعت، ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده

. داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده‌شده پرکنید.

. حالا دو طرف شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.

. ماهی را روی سبزیجات حلقه‌شده داخل ظرف قرار دهید، به‌صورتی‌که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.

می‌توانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.

. روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.

. بعد از ۴۵ دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.

. حالا روی ماهی را با زعفران برس بکشید و ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.

ماهی شکم پر  شما آماده است. می‌توانید این ماهی خوشمزه و  را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید