نان زیتون و سبزیجات معطروپنیر
مواد لازم
پنیربه میزان لازم(چدار یا حلیم یا معمولی)
آب ولرم:نصف پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون :نصف پیمانه
آرد سبوسدار:۵۰۰ گرم
خمیرمایه:۲ ق س
نمک :۱ ق چ سرپر
تخم مرغ :۱ عدد
پیازچه و ریحان خورد شده:۲ ق س
زیتون ریز شده :۵ ق س
آویشن:۱ ق چ
پودرپیاز و سیر :۲ ق چ
شیر برای رومال :۲ ق س
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه را در کاسه ای بریزید و یک دوم پیمانه آب ولرم را افزوده و خوب مخلوط کنید و برای چند دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن زیاد شود.
در این فاصله یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود، سپس روغن ونمک را بریزید و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد خمیر مایه را افزوده و نیمی از آرد را هم بریزید و هم بزنید، سپس باقی مانده آرد را بیافزایید و خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست درست شود.
خمیر را برای ۴ تا ۵ دقیقه ورز دهید، سپس داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید.
روی خمیر را با لایه ای از پلاستیک بپوشانید و برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل دلخواهتان آن هار ا فرم دهید.
سپس روی خمیرها را بپوشانید و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
روی خمیرها را شیر بمالید و زیتون را ریز خرد کرده و، آویشن سبزیجات خورد شده ، و پودر پیاز را هم بریزید.وپنیر خورد شده روی خمیر اضافه کنید و داخل سینی قرار دهید، سینی فر را با آب پر کرده و سینی خمیر را داخل آن بگذارید .
نان زیتون و سبزیجات را برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در طبقه وسط فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
.