دستور غذایی کاربرانکیک و شیرینی

طرز تهیه سه نوع کیک خانگی بدون تخم مرغ ارسالی کاربران

دستور پخت کیک خانگی بدون تخم مرغ بسیار خوشمزه با طعم شکلاتی و پرتغالی و گردویی مناسب عصرانه و تولد

کیک بدون تخم مرغ شکلاتی

مواد لازم

آرد ۳ پیمانه

وانیل‏ (شکری) ۱/۴ قاشق چای خوری

شیر ۲ پیمانه

کره (آب شده) ۳/۴ پیمانه

شکر ۱/۵ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

پودر کاکائو (اگر دوست دارید کیک شکلاتی درست کنید) دو قاشق غذا خوری


طرز تهیه

ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود به گونه‌ای که جوش نباشد، ولی گرم باشد.
کره آب شده را با شکر مخلوط کنید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم بزنید تا مخلوط شوند.

آرد را ۳ بار الک کنید؛ بیکینگ پودر را با آن مخلوط کنید و آن را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر و کره اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا آرد‌ها حل شوند. (اگر دوست دارید کیک شکلاتی داشته باشید پودر کاکائو را نیز در این مرحله الک و اضافه کنید). اگر میخواید کیک تون دو ظبفه باشه دوتا کیک درست کنید بین این دو تا کیک خامه فرم گرفته با موز یا توت فرنگی برش زده  گذاشته (در دو قالب  مواد کیک دو بار درست کنید)

مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
کیک شما آماده است؛ برای آن که ظاهر کیک شما نیز زیبا باشد، می‌توانید به روش های مختلفی تزیین کرد با شکلات آب شده وانواع توت ها  پودر قند و شکر، تزیین کیک بدون خامه، تزیین کرد. 


کیک بدون تخم مرغ پرتقالی

مواد لازم

آرد شیرینی ۱ و ۱/۲ پیمانه

خامه صبحانه (پنیرخامه ای) ۱ فنجان

شکر ۳/۴ پیمانه

بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه

آب پرتقال یا شیر ۳ و ۱/۲ قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری

وانیل خالص ۱/۸ قاشق چایخوری

نمک خیلی کم (به اندازه‌ی بین دو انگشت)


طرز تهیه

آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
وانیل، مارگارین و شکر را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید تا به رنگ کرم در بیاید.

خامه و آب پرتقال (یا شیر) را ابتدا با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند، سپس به مخلوط مارگارین و شکر اضافه کنید.
پوست پرتقال را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.
آرد، نمک و بیکینگ پودر الک شده را آهسته آهسته به مایه‌ی به دست آمده اضافه کنید و هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشود. (دقت کنید بیش از حد هم نزنید).

قالب کیک را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی کف آن پهن کنید و مواد به دست آمده را درون قالب بریزید.
قالب را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید.

پس از ۴۵ دقیقه یک چنگال درون کیک فرو و خارج کنید اگر موادی به چنگال نچسبید یعنی کیک پخته است.
آن را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسب بگذارید وبا پودر قند تزیین کنید.


کیک با کشمش و گردو (کیک کماج) بدون تخم مرغ

مواد لازم

آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

شیر ولرم ۱ لیوان

آب ولرم ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

روغن ۱/۲ لیوان

مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری

گردو به مقدار دلخواه

خرما خرد شده چند عدد

شیره خرما ۳/۴ لیوان

کشمش پلویی ۳/۴ لیوان

پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

کشمشها را بشویید و خشک کنید با کمی (به اندازه نوک انگشت) آرد مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و یک نوک انگشت نمک را با هم مخلوط و سپس الک کنید.

هسته خرما‌ها را جدا کنید و خرما‌ها را خرد کنید.
شیر را گرم کنید، مایه خمیر و یک قاشق شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عمل آید.
آب، شکر، شیره و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید تا حدی که شکر‌ها کامل حل شوند، سپس مخلوط شیر گرم را به آن اضافه کنید و بعد آهسته آهسته مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد‌ها حل شوند.

کشمش، خرما و گردوی خرد شده را به آن اضافه و با مواد مخلوط کنید.

قالب مورد نظر را انتخاب و آن را چرب کنید در ۳/۴ قالب را از مایه درست شده پر کنید.
و قالب را به مدت نیم ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.بع از سرد شدن روی کیک با گردو خورد شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید