ژله انبه با تخم شربتی
مواد لازم
انبه پوست کنده یک عدد
پودر ژله انبه یک بسته
پودر زله الوورا یک بسته
شیر ولرم سه چهارم لیوان
آب جوش یک لیوان
تخم شربتی به میزان لازم
طرز تهیه
يك عدد انبه را پوست گرفته و پوره كنيد.
بسته پودر ژله انبه را در يك ليوان آب جوش حل نموده و روي بخار كتري گذاشته تا خوب حل و شفاف شود و كنار بزاريد تا خنك شود سپس به آن ٣/٤ ليوان انبه پوره شده اضافه و مخلوط كنيد.بعد بسته ژله آلوورا را در يك ليوان آب جوش حل نموده و روي بخار كتري گذاشته تا خوب حل و شفاف شود و كنار بگذاريد تا خنك شود سپس به آن ٣/٤ ليوان شير با دماي ژله اضافه و مخلوط كنيد.
توجه داشته باشيد دماي ژله حل شده با شير يكسان باشد.
به مقدار مساوي از ژله انبه كف ليوان ها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد، سپس به ژله آلوورا تخم شربتي آماده را اضافه و هم بزنيد و روي ژله انبه بريزيد. هر مرحله را در يخچال گذاشته تا ببندد، سپس مرحله بعدي را اضافه كنيد و در آخر روي آن را تزئين كنيد.
اضافات ژله ها را در ظرف مربع شکل كوچكي ريخته و بعد از سفت شدن آن ها را برش داده و براي تزئين استفاده كنيد.
هر مرحله كه ليوان ها را در يخچال مي گذاريدا
ژله هاي اصلي در دماي محيط باشند اما در هنگام ريختن در ليوان خوب آن ها را هم بزنيد.
۳ ق غ تخم شربتی آب ولرم بریزید بعد از پف کردن و لعاب دادن اب اضافی را خارج کرده و در هر مرحله به ژله آلوورا که با شیر مخلوط کرده اید اضافه کنید .
پودینگ پسته
مواد لازم
یک لیتر شیر پاکتی
نصف استکان شکر
نصف کوب ارد سمید (سیمولینا)
۲قاشق غذاخوری پسته نرم شده
گلاب به میزان دلخواه
رنگ خوراکی سبز مقدار کم
طرز تهیه
همه مواد مخلوط و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا زمانی که میخواد به غلظت برسه
وقتی غلیظ شد از رو حرارت برداشته و میریزیم توی مخلوط کن برقی بهش یه پاکت خامه و یه پاکت دریم ویب(پودر خارجی) اضافه میکنیم و میریزیم توی کاسه سرو و بعد هم یخچال روشم با پودر پسته تزیین کنید نوش ج
پودینگ_چیا
مواد لازم:
دانه چیا ..نصف پیمانه
شیر .یک پیمانه
عسل۳ ق غ
موز له شده ۲ عدد
طرز تهیه
دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید
نکته:
دانه چیا با تخم شربتی فرق داره اما خیلی شبیه تخم شربتیه با این تفاوت که از تخم شربتی درشت تر و تپل ترن و تقریبا خاکستری رنگن…. با تخم شربتی هم میشه میتونید امتحان کنید….
ژله الورا با تخم شربتی
مواد لازم
۱.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید.
۲.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید.
۳.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه. ۴.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید. ۵.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید. ۶.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید. ۷.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید.
پودینگ با دانه چیا
مواد لازم
شیر نارگیل۲۰۰ میلی لیتر
عسل ۲ ق س
دانه چیا ۲/۵ ق س
انبه خرد شده دو عدد
طرز تهیه
شیرنارگیل، دانه چیا و عسل رو باهم ترکیب کنید ، در صورت تمایل کمی دارچین بریزید. بزارید یه شب تا صب تو یخچال بمونه . موقع سرو اگه دیدید خیلی غلیظه کمی شیر بریزید تا رقیق شه
برای سرو هم لایه لایه پودینگ و انبه خرد شده بریزید .
ژله موزی
مواد لازم :
شير:۱پیماته
خامه صبحانه:۱/۲پیمانه
.پودروانيل:۱/۸ق چ
شكر:۳ق س
پودر ژلاتين :۱ق غ
اسانس موز کمی
موز خرد شده:۱_۲ عدد
زعفران دمکرده یا رنگ زرد کمی
طرزتهیه:
پودر ژلاتين رو توى نصف استكان آب مخلوط كرده و پنج دقيقه صبر كنين، بعد بذارين روى بخار آبجوش تا كاملاً حل بشه.
خامه و شير و شكرو توى قابلمه بريزين و بذارين روى شعله متوسط و مرتب هم بزنين.
وقتى داغ شد و اطراف قابلمه شروع به حباب زدن كرد،از روى حرارت بردارين و وانيل رو اضافه كنين.
وقتى مقدارى از حرارت افتاد ژلاتين حل شده رو اضافه كنين.
مخلوط كنين تا ژلاتين به خورد شير بره و بعد از الك معمولى رد كنين اسانس و موز خرد شده و زعفرون رو اضافه کرده در قالب دلخواه ریخته و ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
.