مواد لازم:
تخم مرغ :۳ عدد
آرد : ۸ ق غ
شیر ا لیوان
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم میانی:
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۳ تا ۴ ق غ
قارچ : ۵ ، ۶ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق
طرز تهیه:مواد میانی
ابتدا پیاز خورد میکنیم و با کمی روغن و روی حرارت متوسط تفت میدیم، سبک که شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم، بعد نمک فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه رو اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم.
وقتی گوشتها سرخ شدن رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ،قارچ ریز خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و با حرارت بالا سریع تفت میدیم که آب پس نده ، چند دقیقه بعدش جعفری ساطوری شده رو اضافه میکنیم و یکی دو تا تفت میدیم و خاموش میکنیم.
طرز تهیه خاگینه:
تخم مرغها رو تو ظرف گودی میشکونیم با همزن میزنیم تا تخم مرغها از لختگی دربیاد بعد شیر اضافه کرده
آرد و یه کم نمک و فلفل اضافه میکنیم ، اگه دوست داشته باشین میتونید یه کم زعفرون دم کرده هم اضافه کنید. من پودر آویشن ریختم .
مواد رو خوب با همزن میزنیم تا گلوله آردی باز و صاف و یکدست بشه. مایع باید نه شل باشه نه خیلی سفت اگر شل شد کمی آرد بزنید .
یه ماهیتابه نسوز کوچیک رو میزاریم رو حرارت ملایم و یکی دو قاشق روغن میریزیم و میزاریم گرم بشه.
با ملاقه از مواد خاگینه رو میریزیم توی ماهیتابه خیلی ضخیم نشه، جوری میریزیم که یکنواخت پخش بشه .
در ماهیتابه رو میبندیم و میزاریم آروم خودشو بگیره و تخم مرغها بپزه ، خیلی زمان نمیبره وقتی دیدین تقریبا سرخ شده و خودشو گرفته خاگینه رو برمیگردونید تا طرف دیگه ش سرخ شود بعد روی سطح صاف یا سینی میزاریم کنار.همه مایع را دونه دونه سرخ کنید
خاگینه های آماده رو میزاریم کنار دستمون ، روی لایه اول یه مقدار از مایه گوشتی می ریزیم ، لایه دوم خاگینه رو روش میزاریم به همین ترتیب یک لایه خاگینه بعد مایع گوشت تا مواد تمام شود روی خاگینه با فلفل سبز وجعفری سس کچاب تزیین کنید .