آشپزی گیاهی

سه نوع غذا گیاهی با بادمجان

طرز تهیه چند نوع غذا خوشمزه با بادمجان گیاهی ته چین قارچ بادمجان و پیتزا بادمجان واملت

ته چین قارچ و بادمجان

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه

پیاز سرخ کرده: یه دونه بزرگ

قارچ: ۱۵۰ گرم (حدودا ۱۲ تا متوسط)

تخم مرغ: یک دونه

ماست: یک پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

بادمجان: سه تا متوسط

زعفران آب کرده

نمک و فلفل

زرشک برای تزئین


طرز تهیه:

بادمجان ها رو بعد از اینکه پوست کندید، حلقه کنید و توی آب نمک خیس کنید تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نمکی. توی این مدت پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید. قارچ رو هم خرد کنید و با آبلیمو تفت بدید تا رنگش سفید بمونه. نمک یادتون نره.

بعد هم بادمجان رو سرخ کنید و کنار بذارید (ترجیحا روغنش رو بگیرید.)

برنج آبکش کردن رو هم که همه بلدن. حالا یه بار دیگه میگم. اول برنج رو با آب نیم گرم حدود ۲ ساعت خیس کنید. بعد یه مقدار آب توی قابلمه بریزید و بگذارید که جوش بیاد. بعد، برنج رو توش بریزید و نمک هم اضافه کنید (به ازای هم پیمانه برنج، یک قاشق غذا خوری نمک). مدت زمانی که توی آب باید باشه، متفاوته. اما زمانی که دور دونه برنج نرم بود و وسطش سفت بود، زمان مناسب برای آبکش کردنه.

حالا تخم مرغ رو با ماست و روغن مایع و زعفران مخلوط کنید و یک سوم از برنج رو درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. اگه روغن مخلوط شده کافی باشه، دیگه احتیاجی نیست که کف قابلمه روغن اضافه بریزید.

حالا این مایع رو کف قابلمه بریزید و روش بادمجان های حلقه شده رو قرار بدید.

برنج سفید بریزید و روش قارچ و پیاز سرخ شده بریزید و بقیه برنج رو روی این موارد بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد.

زمانی که صدای روغن رو شنیدید، حرارت رو کم کنید و در آخر هم یه دمکنی روی در قابلمه بذارید تا آب داخل برنج نریزه. بعد از حدود نیم ساعت ته چین آماده هست. ۵ دقیقه آخر، حرارت رو زیاد کنید تا ته چینتون خوش رنگ بشه.

در آخر هم با زرشک و پیاز سرخ شده تزئینش کنید

 


پیتزا بادمجان

مواد لازم:

بادمجان قلمی: ۲ عدد

قارچ: ۵. ۶ تا

پیاز کوچک: ۱ عدد

ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

پنیر موتزارلا: به مقدار لازم

خمیر پیتزا: یک عدد


طرز تهیه:

بادمجان ها رو با پوست حلقه حلقه برش بزنید. دقت کنید که برش هاتون خیلی باریک باشه و از قسمت های بدون دانه بادمجان استفاده کنید. بعد کمی نمک بزنید و بعد بشورید وتوي يكم روغن بگذارید که به آرامی کمی طلایی بشن.

پیاز ها رو خیلی ریز برش بزنید و کمی تفت بدید تا سبک بشن.

خمیر پیتزا رو که از قبل آماده کردیم با يكم پنير میپوشونیم.

بعد روش بادمجان ها رو ميچينيم و پياز ها رو هم پخش ميكنيم.

حالا قارچ ها رو پخش ميكنيم و ذرت رو هم اضافه میکنیم و روش رو با پنير مي پوشونيم.

داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه قرار میدیم تا پنير آب بشه.


املت بادمجان

مواد لازم برای ۲ نفر 

تره فرنگی: ۲ ساقه (قسمت سفیدش رو استفاده میکنیم.)

ساقه جوان کرفس: ۲ عدد

بادمجان: ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۳ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه


طرز تهیه:

اول از همه بادمجون رو خرد کنید و تو تابه بریزید تا وقتی که بقیه مواد رو دارید آماده میکنید، بادمجون ها سرخ بشن.

– تره فرنگی رو حلقه کنید. کرفس رو هم خرد کنید. گوجه فرنگی ها رو هم به صورت مکعبی برش بزنید.

وقتی بادمجون ها آماده شدن، گوجه فرنگی و کرفس رو اضافه کنید و یکم تفت بدید تا وقتی که آب گوجه کشیده بشه.

تره فرنگی رو هم اضافه کنید و با یکم زردچوبه یه کوچولو هم بزنید تا رنگ زردچوبه هم باز بشه.

تخم مرغ ها رو توی یه کاسه مخلوط کنید و نمک و فلفل بهش اضافه کنید و بعد به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

یکم هم بزنید تا از حالت یه تیکه بودن در بیاد و بعد ۳ دقیقه درش رو ببنیدید و بعد از اون آماده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن