آشپزی ملل

طرز تهیه بیتربالن هلندی

یک نوع غذا هلندی خوشمزه با طعم خاصت

مواد لازم 
گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
جعفری تازه و خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نان یا برد کرامپ ۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه


طرز تهیه 
ابتدا گوشت پخته شده و یا آبپز شده را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید. یک تابه بردارید و کره را در آن بریزید و پیاز ریز خرد شده را درون آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس آرد و بعد از مدتی آب گوشت را اضافه کنید. گوشت آماده شده و جعفری را به مواد اضافه کنید. به میزان مورد نیاز نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در نهایت مخلوط باید کمی خشک و قابل فرم دادن درون دست شود. حال از مخلوط گوشتی بردارید و آن را در دستانتان به صورت گرد یا استوانه ای فرم دهید و روی سینی بچینید. سینی را با سلوفان بپوشانید و درون یخچال به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. حالا در یک ظرف آرد ، در یک ظرف دیگر پودر نان بریزید و ۲ عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و هم بزنید .کروکت های بیتربالن را از یخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید . بیتربالن ها را با سس خردل سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن