آشپزی رژیمیدستور غذایی کاربران

طرز تهیه پلوی بلغور ترکی ارسالی از کاربران

بلغور پلوی به سبک ترکی بسیار مقوی جایگزین برنج مناسب رژیمی ها و افرادی که میخوان لاغر بشن

بلغور پلو

مواد لازم

۱ لیوان بلغور درشت

یک چهارم لیوان روغن مایع

۱ عدد پیاز

۲ الی ۳ عدد فلفل سبز

نصف قاشق غذاخوری رب

۲ عدد گوجه فرنگی

دو لیوان آب جوش

نمک – فلفل سیاه – فلفل قرمز – نعنا

۲ قاشق غذاخوری کره

سینه مرغ پخته شده در صورت تمایل


طرز تهیه

ابتدا روغن مایع را گرم میکنیم. سپس پیاز ریز شده و فلفلها را داخل آن سرخ میکنیم. رب و فلفل را افزوده و چند دقیقه میپزیم. سپس گو.جه فرنگیهای پوست کنده و ریز شده را اضافه میکنیم. تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شود،

در این میان بلغورها را دوبار میشوییم. آب کشی کرده و داخل مخلوط پیاز و گوجه فرنگی ریخته و هم میزنیم.. آب جوش را اضافه کرده، زیر گاز را کم میکنیم. نمک و ادویه ها را اضافه میکنیم. بعد مرع را اضافه کنیدتا زمانی که بلغور آب خود را بکشد، می پزیم. پس از خاموش کردن زیر گاز، در تابه ای دیگر، کره را آب کرده و بر روی بلغور پخته شده می ریزیم.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن