آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا سنتی ایتالیایی

دستور پخت غذاهای خوشمزه ومتنوع ایتالیایی  فریتاتای سیب زمینی و کباب گریل شده ایتالیایی و خوراک مرغ ایتالیایی

 فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)

مواد لازم ( برای ۶ نفر)

تخم مرغ (زده شده) ۶ عدد

پنیر مونتری جک (رنده شده، یا پنیر دلخواه) ۱/۳ فنجان

فلفل چیپتوله (ریز شده ۲ عدد

گشنیز (خرد شده) ۲ قاشق سوپ خوری

نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

کره ۲ قاشق سوپ خوری

سیب زمینی (حلقه های به قطر نیم سانتی متر) ۱/۲ فنجان

فلفل دلمه ای (زرد، خرد شده به شکل تکه های نیم سانتی متری) ۱ عدد


طرز تهیه

-فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید.

-در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید.

-یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.

-کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

-مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. ۴ تا ۵ دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید.

-تابه را داخل فر قرار دهید و ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به ۶ برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید.


کباب گریل شده ایتالیایی

مواد لازم( برای ۳ نفر)

مرغ (بدون پوست و استخوان، ران یا سینه، تکه های ۲ سانتی متری) ۵۵۰ گرم

قارچ متوسط (نصف شده، تازه) ۹ عدد

کدو سبز متوسط (یا کدو مسما، نصف شده از طول، تکه های ۲ سانتی متری) ۱ عدد

فلفل دلمه ای کوچک (قرمز، به شکل مربعی خرد شده) ۱ عدد

سرکه بالزامیک ۱ فنجان


طرز تهیه

-گریل را داغ کنید. مرغ و سبزیجات را یکی در میان در شش سیخ فلزی به سیخ بکشد. نصف فنجان سرکه را در یک کاسه برای سس نگه دارید. نصف دیگر سرکه را با برس روی کباب ها بمالید.

-کباب ها را روی گریل گازی با شعله ی متوسط یا ذغالی با فاصله ی ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر از ذغال ها قرار دهید. به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد کباب کنید و گاهی بچرخانید.

-سرکه ای را که کنار گذاشته اید به عنوان سس همراه کباب سرو کنید.


 خوراک مرغ ایتالیایی

مواد لازم( برای ۴ نفر)

گوجه فرنگی ۲ عدد

شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپ خوری

آرد ذرت ۱/۲ فنجان

آرد سفید ۱/۲ فنجان

دوغ ۱/۴ فنجان

اسفناج ۲۰۰ گرم

سینه‌ مرغ ۴ قطعه


طرز تهیه

-ابتدا گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو یا فر یا روی تابه قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

-در یک تابه دو و نیم فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس آرد ذرت را با ۳چهارم فنجان آبجوش مخلوط كرده و اضافه كنید و حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.

-در ظرف کم عمقی آرد را با نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن دوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس مقداری روغن در تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در ۴ دقیقه سرخ کنید.

-اسفناج‌ها را جدا با نمك بپزید و در بشقاب سروتان به همراه مرغ و گوجه فرنگی قرار دهید.


 آرانچینی(کوفته برنج) ایتالیایی

مواد لازم( برای ۴ نفر)

برنج سفید (پخته) ۲ فنجان

پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) ۱/۲ فنجان

تخم مرغ ۳ عدد

پنیر موزارلا (موتزارلا) ۸ ورق

خرده نان ۱ فنجان

روغن به مقدار لازم

سس مارینارا (طرز تهیه موجود است) ۱ فنجان


طرز تهیه

-قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع ۱۰ سانتی متری بالا بیاید.

-برنج، پنیر پارمزان و ۱ تخم مرغ را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.

-یک تکه ی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و ۱ تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.

-سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا ۸ آرانچینی درست شود.

عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغ ها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.

-زمانی که دمای روغن به ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) رسید، ۲ تا ۳ آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.

-با یک کفگیر آرانچینی های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینی ها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.

-آرانچینی را گرم به همراه سس مارینارای گرم شده سرو نمایید.

حتماً آرانچینی را موقع شکل دادن خوب به هم فشار دهید که تا جای ممکن فشرده شود. این کار باعث می شود آرانچینی موقع سرخ شدن شکل خودش را حفظ کند.


 سوپ کوفته و اسپاگتی(به سبک ایتالیایی)

مواد لازم (برای ۵نفر)

پیاز رنده شده ۱/۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه

سیر له شده ۲ حبه

پنیر پارمیسان رنده شده ۱/۴ پیمانه

نمک ۳/۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری


مواد لازم اسپاگتی

اسپاگتی پخته ۲۵۰ گرم

پیاز ریز خرشده ۱ پیمانه

سیر خردشده ۲ حبه

آب مرغ ۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

گوجه فرنگی رنده شده ۷۰۰ گرم

رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری

پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری

پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری

پودر سوخاری ۳ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم


طرز تهیه

-در یک کاسه گوشت چرخ‌کرده، پودر سوخاری، پیاز، تخم‌مرغ، جعفری، سیر، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه‌ کوفته آماده شود. مایه را به‌صورت توپی‌های کوچکی درآورید.

-در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوفته‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

-در این میان سوپ را آماده کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سیر و پیاز خردشده را داخل آن تفت دهید. بعد از این‌که نرم و طلایی شدند، رب گوجه‌فرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد،

-سپس گوجه‌فرنگی‌های رنده شده، آب مرغ و آب را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و کوفته‌ها را داخل قابلمه بیندازید. پودر آویشن، پودر سیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. صبر کنید تا کوفته‌ها کاملاً بپزند و آبِ آن کم شود.

-بعد از حدود ۴۰-۳۰ دقیقه اسپاگتی پخته را اضافه کنید و مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را در ظرف‌های موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن