فوت و فن آشپزی

فوت و فن خوشمزه شدن چند نوع غذای سنتی

نکات مهم و رمز و راز در درست کردن چند نوع غذای خوشمزه ابرانی

 جلوگیری از جمع شدن کباب تابه ای

اگه حرارت زیر کباب خیلی کم باشد گوشت آب میندازد و خودش را جمع می کند.
اگر مقداری پودر سوخاری را به مواد کباب تابه ای اضافه کنید جمع نمیشود.
اگر چربی گوشت زیاد باشد کباب تابه ای جمع می شود.
اگر یک سیب زمینی کوچک را رنده کنید داخل مایه گوشت ، مانع جمع شدن کباب تابه ای می شود.
استفاده از گوشت گوساله کمتر باعث جمع شدن کباب تابه ای می شود.


برای وا نرفتن کوکو سبزی چه باید کرد ؟

از تخم مرغ بیشتری استفده کنید.
از تابه نچسب مناسب استفاده کنید.
برای وا نرفتن سبزی مقداری آرد به آن اضافه کنید.
روغن برای سرخ کردن کوکو باید کاملا داغ شده باشد.
ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و بعد سبزی را اضافه کنید.
از مقدار خیلی کم جوش شیرین برای وا نرفتن کوکو سبزی استفاده کنید.
اگر سبزی یخی بود باید اجازه دهید یخش کاملا آب شود.چون سبزی یخ زده آب می ندازد.
حتما باید یک طرف کو کو سرخ شود و سمتی که رو به بالاست کاملا حالت پخته و سفت پیدا کند و بعد برگردانده شود.
اجازه دهید یخ سبزی کاملا آب شود و بعد یک عدد پیاز را رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و سبزی را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و
وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد ، حرارت را خاموش کنید و بگذار سبزی خنک شود.


نکات ریز خورش قیمه:

انتخاب ظرف مناسب:
اگر می خواهید خورش قیمه خوشمزه داشته باشید آن را در قابلمه مسی بپزید چون مزه خورش را عوض نمی کند.

لپه را قبل از اینکه استفاده کنید مدتی در آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنید.

اگر تمایل داشتید که لپه را تفت دهید حتما آن را با گوشت تفت دهید و سپس در قابلمه بپزید.(این کار برای خوشمزه شدن خورشت توصیه می شود)

-گوشت را با پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.

از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال های آماده استفاده نکنید.


نکات ریز تهیه خورش قیمه:

اگر تمایل دارید خورش قیمه مقداری ترش مزه باشد از لیمو عمانی به جای آبلیمو استفاده کنید.(لیمو عمانی را چند سوراخ ریز کنید و سپس اضافه کنید)

لیمو عمانی را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

-برای اینکه خورشت مزه عالی داشته باشد حتما یک قاشق پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.

اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می کند.

از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.


نکات  ریزتهیه خورش کرفس:

انتخاب درست سبزی کرفس و نعنا بسیار مهم است پس در اولین مرحله دقت کنید که سبزی کرفسی که انتخاب می کنید چه اندازه ای دارد پس کرفس های نازک و ترد را انتخاب کنید و هیچ وقت کرفس های درشت و کلفت را انتخاب نکنید.
سبزی ها را بعد از شستن خشک کنید و در اندازه های مساوی خردکنید اگر خشک نکنید سبزی ها موقع پختن له می شود.
از گوشت استخوان دار و تازه استفاده کنید تا خورشت خوشمزه تر شود.
گوشت را به همراه پیاز زیاد تفت دهید تا رنگش به سفیدی بزند و در مراحل آخر پخت، نمک را اضافه کنید چون اگر زودتر اضافه کنید گوشت به خوبی نمی پزد.
به هیچ عنوان در پخت این خورشت از آب زیاد استفاده نکنید چون خود کرفس آبدار است و اگر شما هم آب زیاد بریزید مزه آن جالب نمی شود.
برای اینکه خورشت بهتر جا بیفتد از زود پز استفاده کنید و به طور کلی هرچقدر دمای شعله کم باشد و ساعات بیشتری بپزد خورشت جا افتاده تر می شود.

نکاتی ریز در خوشمزه تر کردن خورشت کرفس :

اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است.
بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان پخت داخل خورش بیندازید.
برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
برای لذیذ تر شدن خورش کرفس میتوانید از استاک استفاده کنید.
برای اینکه رنگ و طعم جعفری از بین نرود بهتر است در اواخر پخت آن را به خورشت اضافه کنید.در ضمن جعفری را نباید زیاد سرخ کنید چون طعم و بو و خاصیتش را از دست می دهد.
از گوشت مرغ هم می توانید برای تهیه خورش کرفس استفاده کنید.
بر حسب سلیقه تان در خورشت کرفس میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن