آشپزی 3 سوت

چند نوع غذای خوشمزه با سیب زمینی

انواع غذاهای سیب زمینی سبک راحت و سریع و خوشمزه با طعم های متفاوت

کیک پوره سیب زمینی پنیری،

مواد لازم

۳ عدد سیب زمینی بزرگ؛
۱ عدد تخم‌مرغ؛
نصف فنجان پنیر چدار؛
۲ حبه سیر خردشده؛
سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک؛
نصف قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه؛
۳ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده؛
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.


طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و با مقداری کره و نمک یا سایر افزودنی‌های دلخواه‌تان به حالت پوره دربیاورید. آن را کمی در یخچال بگذارید تا گرمایشان از بین برود.
یک تخم‌مرغ، پنیر چدار، پیازچه و سیر خردشده را به آن اضافه کنید.
همه ترکیبات را باهم مخلوط و در اندازه‌های ۱۰۰گرمی جدا کنید.
هر قسمت را با کمک دست گرد کنید، به‌طوری که قطر ۱٫۵اینچی (حدود ۴ سانتی‌متر) داشته باشند.
روی هر قسمت را با نشاسته ذرت بپوشانید و در روغن سرخ‌کردنی سرخ کنید تا به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی تغییر کند و هر طرف آن کاملا ترد شود.
کیک‌ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی‌شان خارج شود و سپس سرو کنید.


. مافین پوره سیب زمینی،

برای تهیه این غذا باید از قبل پوره سیب زمینی آماده داشته باشید. همچنین به قالب مافین نیز نیاز دارید.

مواد لازم
۲ فنجان پوره سیب زمینی ؛
۱ فنجان پنیر چدار؛
یک‌چهارم فنجان بیکن؛
یک‌چهارم فنجان تره خردشده؛
فلفل سیاه به مقدار لازم؛
یک‌چهارم فنجان پنیر پارمزان؛
۳ عدد تخم مرغ هم‌زده.


طرز تهیه 

ابتدا پوره سیب زمینی را با تخم‌مرغ، پنیر چدار، بیکن و تره مخلوط کنید؛
فلفل‌سیاه را به آن اضافه کنید؛
قالب مافین را با روغن چرب کنید و یک قاشق از محتویات‌ ظرف را در آن بریزید؛
روی هر یک از قالب‌ها پنیر پارمزان بریزید؛
این ترکیبات را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) بپزید تا به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیایند؛
بگذارید مافین سیب زمینی ۵ دقیقه خنک شود و آن را به‌صورت گرم با خامه ترش سرو کنید.


سالاد سیب زمینی آلمانی

این سالاد‌ خوشمزه باید گرم سرو شود. برای تهیه این سالاد می‌توانید از بیکن‌های موجود در بازار استفاده بکنید. اگر بیکن‌تان چربی کافی دارد، برای تفت‌دادن آن نیازی به روغن نیست. در غیر این صورت، برای تفت‌دادن بیکن از مقداری روغن استفاده کنید.

موادلازم

۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛
۶ برش بیکن؛
۱ عدد پیاز قرمز خردشده؛
یک‌چهارم فنجان سرکه سیب؛
۲ قاشق غذاخوری آب؛
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری سس خردل تند؛
نصف قاشق چای‌خوری شکر؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
۸ عدد پیازچه خردشده.


طرز تهیه 

در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ زمینی ها را با مقدار کافی آب و نمک بپزید. پس از پختن سیب زمینی ، آب قابلمه را خالی کنید و سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. سپس آنها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید؛
در یک تابه بزرگ، روی شعلۀ متوسط بیکن‌ها را سرخ کنید تا برشته شوند. در حدود ۲ قاشق غذاخوری چربی آب‌شدۀ بیکن (یا روغن) را در تابه نگه دارید و بیکن‌ها را خارج کنید؛
پیازهای قرمز خردشده را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند (حدود ۳ دقیقه). سرکه سیب، آب، روغن‌زیتون فرابکر، سس خردل و شکر را اضافه کنید. این ترکیب را به حالت نیم‌جوش برسانید و سپس شعله را خاموش کنید. به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید؛
پیازچه‌ها را به آن اضافه کنید و این ترکیب را روی سیب زمینی بریزید (این سالاد باید گرم سرو شود).


. چیپس سیب زمینی با سرکه و نمک

موادلازم

۴ عدد سیب زمینی ؛
نصف فنجان سرکه سیب؛
یک‌چهارم ‌فنجان نمک دریا؛
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم.


طرز تهیه

با تیغه مخصوص برش ورقه‌ای که اکثر رنده‌ها دارند، سیب زمینی ها را به نازک‌ترین شکل برش دهید؛
سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و رویشان سرکه بریزید؛
بگذارید سیب زمینی ها ۱ یا ۲ ساعت در سرکه باقی بمانند؛
سیب زمینی ها را از ظرف خارج و خشک کنید؛
در تابه‌ای روغن بریزید و روی شعلۀ متوسط آن را داغ کنید؛
برای امتحان‌کردن میزان داغی روغن، ابتدا یک تکه از سیب زمینی را در روغن بیندازید. اگر سیب زمینی جلز و ولز کرد، آماده است. در غیر این صورت، بگذارید روغن ۲ یا ۳ دقیقه دیگر باقی بماند تا به‌اندازه کافی داغ شود.
تعداد ۴ یا ۵ برش سیب زمینی را در تابه بیندازید و ۱ تا ۲ دقیقه سرخشان کنید. سیب زمینی ها را برگردانید تا به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی و حالت ترد برسند.
چیپس سیب زمینی را با دستمال خشک کنید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود. بلافاصله روی آن نمک بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن