سس و ترشی ها

انواع سس خانگی جدید

طرز تهیه سس سالم برای وعده های غذایی بسیار خوشمزه وساده ومتنوع

سس پاریسی 

مواد لازم 

زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۰.۲۵ فنجان
گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
کره ۳ قاشق سوپخوری
جوهر لیمو ۰.۵ فنجان
خردل ۰.۲۵ قاشق مرباخوری


طرز تهیه 

زرده تخم مرغ ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود ، سپس کره را بتدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری ) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید . همینکه تمام کره را ریختید ، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید .


 سس های خانگی

مواد لازم

۱ فنجان آب (۱۵۰میلی لیتر)
۱/۲ فنجان خردل (۱۰۰ گرم)
یک فنجان جوی دو سر ( ۱۰۰گرم)


طرز تهیه:

یک فنجان جو دوسر با ۱۵۰ میلی گرم آب (قبلا گرم شده )
بگذارید ۱۵ دقیقه بماند بعد ، در همان ظرف، خردل را اضافه کرده و با یک چنگال یا قاشق کوچک مخلوط کنید.
مقدار جو و آب بستگی به مزاج فردی تان دارد اگر میخواهید که سس غلیظ تر شود ، جوی بیشتری اضافه کنید.
طبیعتا ، اگر خلافش را بخواهید ، آب بیشتری به آن اضافه کنید.


سس ریحان و گیاه شابانک

مواد لازم

نمک به مقدارلازم
یک حبه سیر
یک مشت برگ ریحان
½ فنجان روغن زیتون (۸۰ گرم)
یک فنجان گردو


طرز تهیه:

گردو ها را برای ۲ ساعت بخیسانید.
تمام مواد گفته شده را در یک کاسه مخلوط کنید تا مخلوط قوام پیدا کند . توصیه میشود بلافاصله پس از تهیه ، مصرف شود. اگر نخواستید ، بهترین کار این است که آن را درون یک ظرف مهر و موم شده تا دو روز در یخچال نگه داری کنید.


سس سنتی گوجه
.

مواد لازم:

یک فنجان روغن زیتون(۱۵۰گرم)

یک کیلوگرم گوجه فرنگی رسیده همراه با پیاز برای طعم دار شدن.


طرز تهیه:

گوجه را به قسمت های کوچکی تقسیم کنید و در کاسه بگذارید.یک فنجان روغن در یک ماهیتابه برای سرخ کردن اضافه کنید، تکه های کوچک گوجه ی رسیده را مخلوط کرده آنهارا با شعله ی کم بپزید. آن را با یک چنگال یا قاشق همزن مخلوط کنید، اگر میخواهید پیاز هم به سس اضافه کنید باید همزمان با ریختن روغن در حالیکه مواد در حال سرخ شدن هستن آن را نیز اضافه کنید.
محصول بدست آمده به مدت سه روز میتواند نگه داری شود، هرچند ما به شما توصیه میکنیم که این سس را به محض درست کردن استفاده کنید که از فواید و تازگی آن لذت ببرید.


سس خوش طعم و با مزه گوجه فرنگی

مواد لازم:

یک تره فرنگی ،

دو عدد پیاز،

یک عدد بادمجان،

۵۰۰ گرم گوجه رسیده ی له کرده،

یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه،شکر،نمک،پونه کوهی و ریحان.


طرز تهیه:

گوجه ها را خرد کنید و در یک جا قرار دهید، سپس مواد دیگر را نیز خرد کنید و با یک قاشق غذا خوری شکر،نمک،فلفل،پونه کوهی و ریحان مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگذارید و با یک چنگال آن را هم بزنید، حدالمقدوراز این سس تازه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن