دستور غذایی کاربران

دو نوع کباب چوبی تابه ای با مرغ ارسالی کاربران

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و کباب کوبیده مرغ بسیار خوشمزه و خوش طعم

جوجه کباب 

مواد لازم

سینه مرغ: حدود ۵۰۰ گرم (یا فیله مرغ )

پیاز: ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌‌ای: ۱ عدد

آب لیموترش: ۲ الی ۳ قاشق سوپ‌خوری

شیر ا لیوان

زعفران دم‌کرده غلیظ: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

کره : ۵۰ الی ۱۰۰ گرم

روغن مایع: ۳ قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز و سیاه نمک به میزان کافی

سیخ چوبی کوچک به تعداد مورد نیاز

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت درشت خرد کنید. پس از آن پیازهای خردشده را به همراه نمک و فلفل در یک کاسه ریخته و با دست با هم مخلوط می‌کنیم  سینه های مرغ را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و به مخلوط پیاز اضافه می‌کنیم و آن را با دست به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و زعفران دم کشیده را به میزان دلخواه به ترکیب اضافه می‌کنیم.

در ادامه فلفل دلمه‌ای ها را خرد و به ترکیب موجود در کاسه اضافه می‌کنیم. پس از آن نوبت به آبلیمو می‌رسد. برای اینکه طعم بهتری به جوجه کباب تابه‌ای خود دهید پیشنهاد می‌کنیم تا از آبلیمو تازه و یا از لیمو سبز برای این کار استفاده کنید.

شیررا به مخلوط جوجه خود اضافه کرده و برای اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم لذیذی به گوشت دهند در آن را بسته و برای چند ساعت آن را درون یخچال قرار می‌دهیم.

سپس سیخ‌های چوبی جوجه‌ها را به سیخ بکشیم. اگر دوست دارید بین جوجه ها پیاز فلفل سبز یا قرمز به سیخ بکشید

سپس جوجه‌های سیخ‌شده را به داخل ماهیتابه چیده (من از شیری که جوجه ها توش خوابندم میریزم در ماهی تابه را گذاشته با حرارت کم با شیر پخت بشه توی این فاصله کره را اضافه کرده  .  توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار آنها را زیر رو کنید تا هر دو طرف جوجه‌ها به خوبی پخته شود.جوجه کباب ما آماده ست چند تاگوجه فرنگی برش زده روی شعله گاز ذغالی کنید کنار کباب با برنج سرو کنید. نوش جان


کباب کوبیده مرغ

مواد لازم

۵۰۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده

۱ عدد پیاز رنده شده و آب گرفته

۱ حبه سیررنده شده به دلخواه

نمک و ادویه به میزان لازم

پودر کاری به میزان دلخواه

پودر سوخاری یا پودر نان خشک برای منسجم شدن گوشت ۲ ق غ

روغن مایع کمی برای چرب کردن ماهیتابه

گوجه برای کنار کبابها

زعفران کمی

کره به میزان لازم


طرز تهیه

سینه مرغ چرخ کرده و بعد پيازرنده شده بدون آب و سير رنده شده و نمک و ادویه و  زعفران پودرسوخاری رو مخلوط كنيد و ورز دهید چندساعت داخل يخچال استراحت کند

كبابها رو به سيخ چوبي بزنيد و ودر تابه با حرارت کم بزارید پخته شود. مقداری کره اگر دوست داری بریزید تا خشک نشودوقتی دو طرف کباب پخته شد گوجه فرنگی که داشتیم روی شغله گازکبابی کنید روی کباب  را لیمو تازه یا سماق اگر دوست داری مزه دار کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن