دسر

طرز تهیه دسر لبنانی

دسر لبنانی کم چرب و مناسب برای سیستم های هاضمه می باشد

مواد لازم برای تهیه دسر میگلی لبنانی :
آب : ۶ پیمانه

شکر : یک پیمانه

آرد برنج ( دانه ریز ) : یک پیمانه

پودر دارچین : ۲ قاشق غذا خوری

بادیان : یک قاشق چای خوری

زیره سیاه : ۳ قاشق چای خوری

پسته ( بدون پوست و به مدت تمام شب خیس خورده ) : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )

بادام ( پوست کنده و خیس خرده در آب و عرق بهار نارنج ) : به میزان لازم

دانه کاج : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )

کشمش و نارگیل ( خشک رنده شده ) : برای تزئین


طرز تهیه دسر لبنانی :
۳ پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . شکر و ادویه ها را اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید تا شکر حل شود .

آرد برنج را به همراه ۳ پیمانه آب در ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید . مخلوط آرد را به آب جوش و شکر اضافه کنید . اجازه دهید با حرارت زیاد بجوشند . سپس حرارت را کم کرده و به طور مداوم . با قاشق چوبی هم بزنید . حدود ۴۰ دقیقه این کار را ادامه دهید تا مخلوط به غلظت مناسب برسد .

در این مرحله مخلوط را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف بزرگ سرو یا قالب های رامکین جداگانه بریزید . پس از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید . دسر را با بادام ، پسته ، کشمش ، خشکبار و نارگیل یا هرچیز دیگری که تمایل دارید تزئین کرده و سرو کنید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید