آش و سوپدستور غذایی کاربران

طرزتهیه حلیم مشهدی ارسالی کاربران

حلیم سنتی مشهدی خانگی با گوشت بوقلمون بسیار لذیذ و خوشمزه مناسب روزهای سرد

مواد لازم

۴۰۰ گرم بلغور گندم یا گندم معمولی

۴۰۰ گرم سینه بوقلمون

۱ عدد پیاز

۱ ق غ نمک

زردچوبه اندکی

روغن یا کره به مقدار نیاز

آب تقریبا یک و نیم لیتر

شکر و دارچین و…. برای تزئین به دلخواه


طرز تهیه

برای درست کردن حلیم اول قبل از شروع گندم از شب قبل در آب خیس کنید. بگذارید تا خوب آب جذب کند دو بار آب گندم را عوض کتید  به این صورت مدت طبخ را هم کاهش می‌دهید.

گوشت را همراه با ۲ لیوان آب داخل قابلمه قرار دهید، پیاز را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم بیفزاید و شعله اجاق را روی درجه متوسط قرار بدهید بگذارید گوشت خوب بپزد.

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت کنید ته قابلمه نگیرد هر از چند دقیقه
آنرا هم بزنید تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید. حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفت در آمده

من با گوشت کوب حلیم را میکس کردم اگر بلغور گندم باشه خوب بهتر احتیاج به صاف کردن نداره گندم را از صافی رد کنید تا یکدست بشه

وقتی گوشت پخت آنرا از مایع خارج کنید و ریش ریش کنید. دقت کنید گندم باید خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (یعنی دانه‌ها نباید کامل باشد، بصورت خمیر در آمده باشد).

حالاگوشت ریش ریش شده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و با حرارت بسیار ملایم
بگذارید غلیظ شود (قوام بیاید).

دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته قابلمه نگیرد حلیم نباید مثل گوشت کوبیده زیاد سفت و یا مثل آب گوشت زیاد شل و روان باشد.

هنگام مصرف حلیم، می‌توانیم روی آن را دارچین پاشیده و با روغن حیوانی یا کره داغ  یا مثل من قیمه بریزید .نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید