کیک و شیرینی

طرز تهیه چند نوع کیک با کدو حلوایی

دستور پخت انواع کیک با کدو حلوایی بسیار خوشمزه با طعم های متفاوت

کیک کدو حلوایی

مواد لازم

۲ ليوان آرد
۱/۵ ليوان شكر
۱ ليوان پوره كدوحلوايى
۲ قاشق چايخورى بكينك پودر
۱/۲ قاشق چايخورى دارچين
۵ قاشق غذاخورى ماست
۱ ليوان روغن مايع
۳ عدد تخم مرغ
گردو خرد شده مقدارى


طرز تهیه

‎ تخم مرغ ها را به همراه شکر به مدت چهار پنج دقیقه با همزن برقی زدم، بعد روغن و ماست را اضافه كردم و خوب زدم و بعد پوره کدو هم اضافه كردم و مخلوط كردم.

‎آرد و بکینگ پودر را مخلوط کردم و چند بار الک كردم و به مواد كيك اضافه كردم (مخلوط آرد را کم کم اضافه كردم) گردوهای خرد شده و دارچين هم اضافه كردم.

‎قالب کیک را چرب کردم و مواد رو داخلش ريختم و داخل فر كه از قبل گرم كرده بودم گذاشتم با دماى ١٨٠ درجه سانتي گراد به مدت چهل دقيقه.

‎بعد از پخت اجازه بديد کیک خنک بشه بعد از قالب خارج كنيد


کیک کدوحلوایی

مواد لازم

۲ پیمانه آرد
۱ و ۱/۲ پیمانه شكر
۴ عدد تخم‌مرغ
۲ قاشق چای‌خوری بیكینگ‌پودر
۱/۸ قاشق چای‌خوری نمك
۱ قاشق چای‌خوری دارچین
۱۰۰ گرم روغن مایع
۴۰۰ گرم كدو حلوایی
۱ قاشق چایخوری هل
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری زنجفیل
گردو در صورت تمایل مقداری
۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی
طرز تهیه

حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچك‌تر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. (آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود). فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن كنید تا گرم شود.

آرد، گردو، هل، دارچین، بیكینگ‌پودر و نمك و باقی ادویه ها را با هم مخلوط كنید. تخم مرغ‌ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت ۵ دقیقه خوب بزنید.

روغن و شكر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید. وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخم‌مرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود.

مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید)
قالب را به‌ مدت ۶۰ تا ۸۰ دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید.
كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، به‌ مدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود.

برای تزیین روی کیک  از پودرقند بزنید
اگر تخم مرغ را به مدت پنج دقیقه نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید. لطفا زمان را رعایت کنید.


کیک کدو حلوایی زعفرانی

مواد لازم

۲ لیوان آرد (لیوان دسته دار فرانسوی)
۱ لیوان شکر
۲۰۰ گرم پوره‌ کدو حلوایی بدون آب وغلیظ
۴ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف کاسه ماست خوری ماست همزده یا چکیده(من ماست سون زدم.)
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل
۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ


طرز تهیه

تخم مرغ ها رو ۵ دقیقه با شکر بزنید، بعد وانیل، زعفران، ماست و روغن را تک تک اضافه کرده و هربار ۲ دقیقه بزنید، درآخر پوره کدوحلوایی را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا یک مخلوط یکدست و طلایی داشته باشید.

آرد را با جوش شیرین وپودر هل وپودر دادچین وبیکینگ پودر مخلوط کرده وچندبار الک کنید. مواد خشک را طی دو مرحله به مواد تر اضافه کنید و درحد مخلوط ویکدست شدن هم بزنید.

قالب گرد سایز ۲۳ رو چرب کنید. (یا هر شکل قالب دلخواه دیگه، قطر قالب من ۲۵ سانت بود. من کف قالب، کاغذ روغنی انداختم.)
مواد رو داخل قالب بریزید.

در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه، ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید. (من با دمای ۱۷۰ درجه و مدت نیم ساعت پختم. چون دمای فر برقی بیشتر از فر گازی هستش. برای مطمعن شدن از پخت، با یک خلال دندان چک کنید، اگر خلال، تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته. ولی قبل از نیم ساعت در فر رو باز نکنید.)

بعد از سرد شدن، از قالب خارج کنید. دیواره های کیک رو با چاقو جداکنید و کیک رو برگردونید، کاغذ روغنی رو هم، از ته کیک جداکنید و توی طرف سرو بزارید.
.
به جای پودر هل از عرق هل استفاده کنید

اگر کدوحلوایی شما شیرین نیست، مقدار شکر را نصف پیمانه بیشتر بریزید.

میتوتید به دلخواه کمی گردوی خورد شده هم داخل کیک بریزید.
وقتی مواد رو توی قالب ریختید، قالب را یکی دوبار روی سطح میز کار بکوبید تا هوای داخل کیک خارج شده و کیک ترک نخورد. .


یک شیفان کدو حلوایی

مواد لازم

۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۳/۴ پيمانه شکر
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
۱ ق چ دارچین
۱ ق چایخوری وانیل
۳ ق غ پوره ی کدو حلوایی بدون افزودنی برای کیک
مواد لازم برای سس:
۱ ق غ سرپر خامه صبحانه
۲ ق غ پوره کدو حلوایی
شکلات سفید آب شده یه تیکه ی خیلی کوچیک برای شیرین شدن، یا به جاش شکر بزنید


طرز تهیه

فر رو روشن کنید و قالب رو آماده کنید. سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو با دور تند هم زن بزنید تا سفید و پفکی شه بعد یک سوم شکر دستور رو بهش اضافه‌ کنید و دوباره بزنید تا حسابی پف کنه ووقتی ظرف رو بر میگردونیم از ظرف نریزه بیرون.

توی ظرف جدا سفیده و وانیل و دارچین و بقیه ی شکر رو با دور تند هم زن بزنید تا سفید و کشدار بشه، پوره کدو رو اضافه کنید و با دور کند هم زن فقط در حد مخلوط شدن و چند ثانیه بزنید

آرد و بیکینگ پودر رو به مایه ی زرده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با لیسک یا با دور کند هم زن بزنید، روغن رو اضافه کنید و هم بزنید.

مایه ی زرده رو به سفیده های پف کرده اضافه کنید و با لیسک به صورت تا کردن با هم مخلوطشون کنید. پف سفیده رو با هم زدن زیاد نخوابونید. مایه ی کیکتون باید حالت ابری بشه. مایه رو در قالب مخصوص بریزید و به مدت سی تا چهل دقیقه با دمای صد و هشتاد سانتیگراد بذارید بپزه.

برای سس: اگه خامه رو نسوزونین میتونین روی شعله ی کم و مستقیم این سس رودرست کنید وگرنه باید روی بخار آب درستش کنید. من روی گاز درست کردم. پوره ی کدو و دارچین رو بریزید توی تابه، چند ثانیه که گرم شد خامه رو اضافه کنین و هم بزنین، سی ثانیه بعد به محض اینکه خامه رقیق شد شکلات رو اضافه کنید ، به محض اینکه شکلات آب بشه سس حاضره، اگه از شکر استفاده میکنین بهتره که شکر رو همون اول با پوره کدو و دارچین مخلوط کنین و بعد خامه بزنین،

این سس رو وقتی که هنوز داغه بریزید روی کیک، وقتی سرد بشه همچنان خوشمزه اس ولی مثل وقتی که داغ بود رقیق نیست و از کیک شُره نمیکنه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید